Advertisement
STIRI — noiembrie 9, 2016 at 11:25 am

Renault Duster Extreme – Viziunea unui off-roader extrem

by

Renault Duster Extreme evidențiază latura de off-roader a SUV-ului într-un mod foarte atractiv.

open-1

Renault Brazilia a atras mereu atenția prin abordarea diferită a modelelor grupului. Iar Duster a fost o sursă clară de ispirație. Exemplu este versiune pick-up cu cabină dublă Renault Duster Oroch. Săptămâna aceasta Renault Brazilia își face notabilă prezența la Salonului Auto din Sao Paolo prezentând conceptul Duster Extreme. Acesta propune o interpretare cu un vădit caracter de off-roader a SUV-ului.
Renault Duster Extreme se distinge prin garda la sol ridicată și anvelopele de off-road cu talon înalt, care încalță jante cu un singur prezen central. Dar farmecul estetic al conceptului derivă și din accesoriile și detaliile caroseriei și ale habitaclului. Vopseaua cu finisare mată este completată cu spoilere și scuturi de protecție redesenate pentru a crea un look dur, potrivit cu statutul unui vehicul menit pentru aventuri în teren dificil. În spoilerul față este montat un cârlig de tractare, iar deasupra parbrizului este amplasat un proiector cu LED-uri. Aspectul sportiv este accentuat cu detalii vopsite în culoarea roție, precum contururile din interiorul farurilor. Asemenea accente roșii se regăsesc și la interior, unde au fost montate scaune speciale. Se remarcă și gradajul modificat al cesurilor de bord, precum și titulatura Extreme decupată în planșa de bord.
Renault Duster Extreme are tracțiune integrală, după cum era de așteptat, și este propulsat de un motor pe benzină de 2 litri, disponibil pentru piața din Brazilia.
Toate aceste specificații fac foarte ispititor conceptul Renault Duster Extreme. Momentan acesta este doar un exercițiu stilistic, însă reflectă percepția de care se bucură SUV-ul.

Citeste si...

Mercedes-Benz Clasa E Coupe – Cât purtați la Mercedes?
VIDEO: Ferrari Monza SP1 și SP2: Ecouri atemporale

Lasa un comentariu:

Comentarii