Advertisement
STIRI — iulie 15, 2016 at 3:51 pm

Red Bull Romaniacs 2016 – Graham Jarvis a dominat a doua zi de off-road

by

Red Bull Romaniacs 2016 ne-a oferit surprize și în a doua zi de competiție off-road, pe un traseu cu grad de dificultate înalt.

RBR2

Britanicul Graham Jarvis s-a simțit în elementul său pe traseul off-road extrem de solicitant din a doua zi a competiției Red Bull Romaniacs 2016. Graham a trecut în fruntea clasei Gold după ce l-a depășit pe Wade Young pe o porțiunea de coborâre foarte abruptă denumită “Triunghiul Bermudelor”.
Graham declara ieri după trecerea liniei de finiș: ”Mi-a plăcut mult ziua de azi comparativ cu prima, a fost mai pe stilul meu de pilotaj cu câteva secțiuni chiar dificile și zone cursive. Am reușit să câștig ceva timp, de acum este vorba doar de câștigarea secundelor și de mărire a ecartului. Sper să fie la fel și mâine. Voi porni primul, însă se pare că cine pleacă primul este prins din urmă, așa că va trebui să mă asigur că nu mă va prinde nimeni.”
Al doilea timp al zilei a fost stabilit de Mario Roman Serrano. Iar lupta rămâne deschisă având în vedere că răsturnările de situație sunt mereu posibile la Red Bull Romaniacs. De exemplu, ritmul lui Wade Young, care a terminat ziua pe locul 3, a fost afectat și de probleme tehnice: ”La jumătatea traseului din această dimineață am rămas fără ambreiaj. Este frustrant când vrei să rulezi într-un ritm și nu poți. Chiar am pierdut mult timp, va fi greu sa îi prind din urmă, însă voi încerca.”
Și Alfredo Gomez, ocupantul locului patru în clasamentul Gold din a doua zi de concurs, a întâmpinat la rândul său dificultăți: ”A fost o zi grea pentru mine. Am avut de dimineață un lemn care a rămas blocat în roata față și după-amiază unul care mi-a blocat roata spate. Am și căzut de câteva ori. Am făcut foarte multe greșeli.”
Clasamentele detaliate și relatările în timp real din fiecare zi a competiției le puteți vedea accesând site-ul Red Bull Romaniacs.

Citeste si...

A doua generație Volkswagen Passat Alltrack ajunge la Geneva
VIDEO: Volkswagen I.D. Buzz – Legendarul Microbus renaște în era mașinilor electrice

Lasa un comentariu:

Comentarii