Advertisement
STIRI — martie 26, 2020 at 5:22 pm

Răsfoiește online noua ediție a revistei Gentleman’s Car!

by

Noua ediție de primăvară a revistei Gentleman’s Car este acum disponibilă și online pe gentlemanscar.ro. O puteți răsfoi din confortul de acasă pe PC, laptop, tabletă sau telefon.

Înainte de a fi constrânși să #stămacasă de către virusul COVID-19, am apucat să fim harnici și am testat unele dintre cele mai importante modele noi de automobile disponibile acum în România. Rezultatul vi-l povestim în noua ediție Gentleman’s Car.

Actorul Rareș Lucaci și noua generație a crossover-ului urban Nissan Juke ne arată că spiritele libere se adaptează fără să își piardă identitatea.

Aflăm cum prima propulsie plug-in hybrid din istoria constructorului ceh alimentează argumentul eficienței, cu care ŠKODA SUPERB și-a câștigat reputația de investiție „Simply Clever“.

Testul cu noul Mercedes-Benz GLE ne oferit exemplul perfect pentru faptul că a fi bun la toate nu e un lux, ci o necesitate într-un climat neiertător, cu concurenți din ce în ce mai sofisticați. Iar în acest sens am condus și Volvo XC90 T8, care dovedește că electrificarea vine mănușă pentru rafinamentul suedez.

Apropo de rafinament, acesta nu se întânește neapărat doar în sgmentul premium. Am testat în România noul Renault Captur, care are argumente pentru a ne convinge că nu doar germanii pot fi meticuloși în privința calității percepute.

Iar seria de surprize continuă cu noua generație BMW Seria 1. Hatchback-ul bavarez a lepădat tracțiunea spate, nu și năravul de BMW, după cum ne-a lămurit prin felul în care descoase virajele.

Nu lipsesc din sumar versiunile actualizate ale popularelor modele Hyundai Tucson și Honda Civic, precum și BMW Concept i4, showcar-ul care prefigurează inclusiv specificațiile tehnice ale Gran Coupe-ului electric ce va debuta anul viitor.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele despre care vă invităm să citiți în noua ediție a revistei Gentleman’s Car, pe care o puteți răsfoi aici.

CLICK pe copertă pentru a accesa revista online!

 

Citeste si...

VIDEO: Jaguar Land Rover dezvoltă o serie de sisteme de condus autonom în off-road
VIDEO: Debut silențios pentru prototipul lui Aston Martin Rapide E

Lasa un comentariu:

Comentarii