Advertisement
STIRI — aprilie 2, 2018 at 10:06 am

Range Rover Velar a câștigat titlul de cea mai frumoasă mașină din lume

by

Range Rover Velar a fost pentru noi una dintre cele mai impresionante mașini pe care le-am condus în 2017. Este un SUV care oferă confort și rafinament de limuzină, combinat cu abilități off-road cu adevărat surprinzătoare. Este ticsit cu tehnologii inteligente iar lucrul ăsta este reflectat într-un mod avangardist prin design. De aceea, vine foarte natural anunțul că Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

rrvelar18mywcdotynewyork280318001

Exteriorul mașinii este mai futurism decât al concurenților, iar interiorul pare să devanseze cu o generație majoritatea rivalilor premium. Asta se datorează sofisticatului sistem infotainment Touch Pro Duo, care afișează informațiile prin 3 ecrane multifuncționale, dintre care cele 2 dispuse în centrul planșei de bord sunt tacile. Detaliile fine de design și materialele de calitate înaltă, printre care și tapițeria creată cu Kvadrat drept o alternativă sustenabilă pentru piele, completează farmecul acestui SUV ultra emancipat.

CLICK AICI pentru testul Gentleman’s Car cu Range Rover Velar.

Juriul de jurnaliști ai competiției 2018 World Car Awards, proveniți din 24 de țări, i-au acordat lui Range Rover Velar titlul World Car Design of the Year. SUV-ul britanic a surclasat modelele Volvo XC60 și Lexus LC 500 înscrise în aceeași categorie.

Prof. Dr Ralf Speth, CEO Jaguar Land Rover, a declarat: „Range Rover Velar este un SUV remarcabil, din clasa superioară. Concept modern, design reușit, tehnologie multimedia inovatoare Touch Pro Duo și atenție deosebită acordată sustenabilității – ce combinatie uimitoare. Acest produs vorbește de la sine. F-TYPE, Evoque, F-PACE și acum Range Rover Velar câștigă titlul pentru cel mai bun design în cadrul decernării premiilor Mașina Anului. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru noi. Mă simt onorat și doresc să mulțumesc tuturor membrilor juriului pentru încrederea și susținerea acordate echipei Land Rover în vederea continuării acestui drum. De asemenea, doresc să mulțumesc echipei care a proiectat modelul Velar, pentru pasiunea și dedicarea de care a dat dovadă și pentru eforturile depuse în vederea găsirii și implementării unor soluții extraordinare.”

SUV-ul Range Rover Velar este proiecta și fabricat în Marea Britanie și este disponibil în România pentru comandă prin intermediul reţelei autorizate Jaguar Land Rover, cu prețuri ce pornesc de la 49.900 € + TVA.

Este oferit în 6 variante de motorizare, de la performantul motor diesel Ingenium, de 2,0 litri și 180 CP, la consacratul motor V6 pe benzină supraalimentat, de 3,0 litri și 280 CP.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi site-ul www.landrover.ro.

Despre World Car Awards

Ajunsă la a 14-a ediție, competiția Mașina Anului (World Car Awards) este cea mai importantă de acest gen la nivel mondial pentru al cincilea an consecutiv, conform raportului publicat de Prime Research pentru anul 2017. Competiția a fost inaugurată în 2003 și lansată oficial în ianuarie 2004, pentru a prezenta realitatea pieței la nivel global și pentru a recunoaște și recompensa excelența în domeniul auto la nivel internațional.

Citeste si...

Doi gentlemeni și un Corvette ’63
VIDEO: Un român dezvoltă sistemul prin care mașinile Nissan citesc gândurile șoferilor

Lasa un comentariu:

Comentarii