Advertisement
Lifestyle, STIRI — ianuarie 26, 2016 at 1:12 pm

Range Rover SVAutobiography ne propune cea mai luxoasă călătorie de pe planetă

by

Land Rover și Abercrombie & Kent propun o călătorie cu Range Rover SVAutobiography pe 5 continente, care include locații memorabile și cele mai luxoase cazări.

RR_SVA_Amangiri_081

Range Rover este etalonul tradițional al SUV-urilor de lux, pentru că oferă atât rafinamentul unei limuzine, cât și abilități off road reale. Aceste două calități îl fac vehiculul ideal pentru conceptul celei mai luxoase călătorii de pe planetă pe care agenția Abercrombie & Kent a pregătit-o în parteneriat cu Land Rover.

Constructorul britanic pune la dispoziția turiștilor selecți modelul Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos model din istoria Land Rover, care este o creație specială a diviziei Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations.

RR_SVA_Amangiri_184

Călătoria durează 21 de zile și străbate 5 continente și 8 țări, iar cazarea este rezervată la 9 dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

Locațiile au fost alese după două criterii. Desigur, ele întrunesc cele mai înalte standarde de lux în materie de cazare, dar oferă și acces în zone unde clienții pot experimenta abilitățile și versatilitatea SUV-ului Range Rover.

Prețul pentru participarea la această călătorie exclusivistă pornește de la 100.000 de lire sterline pentru o persoană. Cu acești bani poți cumpăra o mașină de lux, dar suma este justificată de experiențele trăite.

Călătoria la volanul lui Range Rover SVAutobiography pornește din Europa și urmează un traseu care include rutele montane din Monaco și apoi zona locurilor din Italia. Pe lista primelor locații de cazare deosebite vor fi Four Seasons Cap Ferrat, Villa d’Este de lângă lacul Como și San Lorenzo Mountain Lodge din zona Munților Dolomiți.

Turiștii vor savura creații culinare rafinate la unul dintre restaurantele celebrului chef Joel Robuchon, precum și un picnic “glaciar” într-o locație de pe piscurile munților Alpi, unde sunt transportați cu elicopterul. Pe dealurile cu levănțică din Provance vor face cursuri în care vor învăța să creeze parfumuri cu arome personalizate.

RR_SVA_Amangiri_074

Apoi, pentru trei zile se va sta  în Maroc la Royal Mansour și se va conduce Range Rover-ul pe trasee din deșert și prin Munții Atlas. Un alt răsfăț culinar este programat la hotelul Kasbah Tamadot care îi aparține lui Richard Branson.

În a treia porțiune a călătoriei se ajunge în Arizona. Cazarea este în stațiunea Amangiri (care înseamnă loc liniștit) din Utah, ceea ce oferă oportunitatea excursiilor în impresionantele canioane din acea zonă.

A patra secțiune a acestei aventuri  se desfășoară în Chile, în deșertul Atacama. Turiștii sunt găzduiți la Awasi, una dintre cele mai luxoase cazări din America de Sud. Iar din program face parte u traseu de condus de o zi, care are drept destinație Observatorul din Alamo unde se află un telescop de 1 miliard de dolari.

Apoi se zboară către Sydney, unde cazarea este asigurată Park Hyatt. Accesul în culisele fascinantei Opere din Sydney și un traseu la volanul lui Range Rover SVAutobiography prin Tasmania sunt două dintre experiențele memorabile din Australia.

Citeste si...

Mercedes-Maybach Clasa S: Ediție de top
VIDEO: De câți rugbiști este nevoie să împingă un monopost Red Bull Racing înfuriat?

Lasa un comentariu:

Comentarii