Advertisement
STIRI — noiembrie 29, 2015 at 5:51 pm

Range Rover Sport SVR, maestru în patinaj viteză pe un lac înghețat

by

Range Rover Sport SVR este vedeta unui video în care parcurge o replică a faimosului circuit Silverstone trasată pe suprafața înghețată a lacului Udjaur.

Range Rover SVR

Land Rover a găsit parcul de joacă ideal pentru Range Rover Sport SVR: o replică la scara 1/1 a circuitului Silverstone sculptată în zăpada care acoperă lacul înghețat din Suedia. Range Rover Sport SVR este cea mai performantă versiune a SUV-ului britanic. Sub capota acestuia se află un V8 de 550 CP, mulțumită căruia mașina sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde. Desigur, această cifră este valabilă pentru rularea pe asfalt. Dar cui îi mai pasă de plecatul ca din pușcă în linie dreaptă, atunci când ai la dispoziție un lac înghețat pe care poți să descătușezi în voie herghelia de cai putere?

Spectacolul și adrenalina au fost garantate și de faptul că la volanul mașinii s-a aflat Minna Sillankorva, campioana în raliului de origine finlandeză care acum face parte din echipa de instructori din cadrul programului Land Rover Experience.

Pentru acest video special, elevul său a fost exploratorul Ben Saunders. Acesta este foarte obișnuit cu expedițiile periculoase în mediul arctic, însă experiența oferită de un Range Rover Sport SVR împins la limită pe gheață a fost chiar și pentru el una absolut exaltantă. “Bineînțeles, am trăit o zi extraordinară. A fost prima oară când am mers cu mașina pe gheață și totodată și cea mai mare distracție pe care am trăit-o pe patru roți. Performanțele lui Range Rover Sport SVR pur și simplu îți taie respirația iar ținuta sa pe viraje este uimitoare, având în vedere condițiile alunecoase.”

Citeste si...

Noul Mercedes-Benz Clasa C
Ford confirmă că va produce un al doilea automobil la Craiova

Lasa un comentariu:

Comentarii