Advertisement
Ladies in Motion, Lifestyle, STIRI — februarie 23, 2015 at 2:57 pm

Range Rover Evoque 2016 – facelift inevitabil

by

Evoque, unul din cele mai de succes modele al britanicilor de la Land Rover a primit mult-așteptatul facelift. După teaser-ul de săptămana trecută, Land Rover a dezvăluit poze și informații ale noului Range Rover Evoque. Schimbările de design sunt vizibile mai ales în partea din față, unde elegantul cross-over a primit o restilizare completă: bara din față a fost redesenată, grila a fost optimizată, prizele de aer sunt mai mari și farurile sunt acum adaptive full LED. În partea din spate se pot observa schimbări minore ale hayonului și stopuri full LED.

1953010288809635473

Și interiorul a trecut prin mâinile pricepute ale britanicilor. Un nou sistem de infotainment a fost integrat, scaunele sunt noi și ele, iar fețele portierelor au fost redesenate. Cele mai importante schimbări se gasesc, însă, sub capotă, unde noul Evoque a primit motorul turbodiesel TD4, care este cu aproape 30 kg mai ușor decât predecesorul său și care va fi oferit în două variante: de 150 CP și de 180 CP. De asemenea, va fi disponibil și un motor pe benzina supraalimentat – Si4, ce dezvoltă 240 CP. Propulsoarele diesel prezintă un consum mixt de 4,2 l/100 km, respectiv 4,8 l/100km iar cel pe benzină 7,8 l/100km.

1820336747270022769

Există noutăți și la capitolul sisteme de asistență la rulare. Evoque va fi dotat cu echipamente precum: Lane-Keeping Assist, Attention Assist Estimation sau Autonomous Emergency Braking. Sistemul Lane-Keeping Assist este prevăzut cu o cameră digitală stereo și nu permite manevre neprevăzute de schimbare a benzii de mers; Attention Assist Estimation monitorizează starea șoferului auto, iar dacă detectează somnolență sau tendința de a adormi, pornește o serie de alarme sau semnale sonore; și Autonomous Emergency Braking poate diminua gravitatea unui impact prin aplicarea automată a frânei în cazul unei coliziuni iminente.

Sistemul de infotainment prezintă și el o noutate. Cele 6 boxe și touchscreen-ul își fac foarte bine treaba, permițând în același timp utilizatorului să folosească cele mai populare aplicații de pe mobil direct pe ecranul cu touch-screen de 8 inch. Pentru cei cu mai multe pretenții, noul Range Rover Evoque poate fi echipat cu sistem multimedia pentru locurile din spate, sistem audio cu 11 sau 17 difuzoare sau căști wireless.

Range Rover Evoque facelift va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.









Citeste si...

VIDEO: Noul Audi Q5 ne dezvăluie secretele înainte de marea premieră de la Paris
BCR Leasing a lansat asistentul virtual LEA, care oferă oricând informații despre finanțări

Lasa un comentariu:

Comentarii