Advertisement
STIRI — februarie 13, 2018 at 2:32 pm

Primul SUV Rolls-Royce se va numi Cullinan

by

Rolls-Royce Cullinan va accede anul acesta la coroana segmentului SUV-urilor de lux.

P90293644_highRes_name-of-new-high-bod
„Numele Cullinan s-a ascuns la vedere de când l-am dezvăluit ca numele de proiect cu câțiva ani în urmă”, comentează Torsten Müller-Ötvös, CEO al Rolls-Royce. „Este cel mai potrivit nume pentru noul nostru produs extraordinar. Cullinan este o mașină cu un scop atât de clar, cu o calitate și o prezență care recalibrează standardele și posibilitățile luxului autentic. La fel ca diamantul Cullinan, cel mai mare diamant impecabil găsit vreodată, apare atunci când este perfect și există mai presus de toate celelalte”.
Astfel explică șeful Rolls-Royce numele primului SUV produs de reputata marcă. Ca și în restul comunicatelor de presă, Rolls-Royce evită să clasifice acest model drept un SUV. În schimb ne spune că va fi o mașină cu statură înaltă, capabilă să ajungă oriunde fără efort.

Singura informație tehnică oferită oficial despre mașină este faptul că și Cullinan va fi construit pe platforma de aluminiu denumită Architecture of Luxury, care a debutat odată cu noua limuzină Phantom VIII.
În rest, din noul comunicat al companiei britanice mai aflăm că Rolls-Royce Cullinan a fost supus la teste în condiții extreme. Prototipurile Cullinan au străbătut deșerturile din Africa și oriental Mijlociu, a suportat frigul extreme și nămeții din apropierea Arcului Polar. A cutreierat regiunile muntoase din Scoția, precum și canioanele din America de Nord.
În acest sens, Rolls-Royce ne oferă și câteva poze din timpul testelor cu prototipurile Cullinan, precum și o schiță a profilului acestuia.
Prezentarea lui Rolls-Royce Cullinan este așteptată pe parcursul acestui an.

P90293646_highRes_name-of-new-high-bod

Citeste si...

Volvo și Microsoft au dezvoltat o brățară prin care vorbești cu mașina
Noii ambasadori Helvetia Luxury Watches în România promovează bunul gust, calitatea și spiritul indi...

Lasa un comentariu:

Comentarii