Advertisement
STIRI — septembrie 15, 2016 at 11:50 am

Prima imagine cu facelift-ul modelelor Dacia Logan și Sandero

by

Dacia va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Paris facelift-ul modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV.

Momentan, constructorul român ne oferă doar o primă poză oficială a acestor modele actualizate și câteva informații generale despre noutățile pe care le aduc acestea.

Partea frontală a mașinilor încorporează cele mai vizibile modificări în ceea ce privește designul exterior. Dacia explică: „Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea atât de apreciată de către clienții acestor autovehicule. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în același spirit al modernității și al atenției pentru detalii.”

Despre interior ne sunt oferite informații generale: „La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor: echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.”

Informațiile detaliate inclusiv despre motorizări ne vor fi oferite odată cu debutul găzduit la Salonul Auto de la Paris (29 septembrie – 16 octombrie 2016).

Citeste si...

VIDEO: Volvo „The Iron Knight” a devenit cel mai rapid camion din lume, folosind anvelope Goodyear
Lotus Evora GT410 Sport – Adeptul principiilor tradiționale ale sportivității

Lasa un comentariu:

Comentarii