Advertisement
Lifestyle, STIRI — septembrie 27, 2023 at 1:50 pm

Prima ediție Distinguished Gentleman’s Drive din București ia startul în 1 Octombrie

by

DGD invite (1)-1_page-0001

Distinguished Gentleman’s Drive pornește în premieră motoarele și în București, în data de 1 Octombrie 2023, pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru prevenirea cancerului la prostată și a suicidului și menajarea sănătății mintale în rândul bărbaților. Evenimentul invită posesorii de automobile clasice, produse înainte de 1980, pentru o plimbare pe Drumul Vinului. Iar toate fondurile vor fi donate fundației caritabile Movember, care își dedică exclusiv activitatea sănătății bărbaților.

Putem și merităm să trecem prin greutățile vieții cu eleganță, cu demnitate. Iar Distinguished Gentleman’s Drive (DGD) este o reuniune a celor care apreciază bunul gust estetic în stil „dapper”, precum și automobilele clasice. În cadrul acestei comunități de pasionați care împart aceleași valori, descoperim că este mult mai ușor de creat conștientizare despre prevenirea problemelor de sănătate întâlnite frecvent la bărbați.

Alături de un grup de prieteni, o comunitate, sau chiar și un singur om descoperi că simțul comunității poate salva vieți. Și acesta este exact scopul evenimentului Distinguished Gentleman’s Drive (DGD).

Portugal-Lisbon-Manuel Portugal Photo-ANP4397

(Sursa pozelor: gentlemansdrive.com)

Fără ocolișuri, trebuie să spunem că este necesar și esențial un asemenea eveniment de comunitate, având în vedere că deseori bărbații sunt introvertiți sau ezită să vorbească despre probleme de sănătate delicate. Iar ultimul lucru care trebuie să se întâmple când întâmpini o problemă de sănătate este să nu dispui de ajutor, sau să nu îl ceri.
Prevenția este cea mai bună cale de a evita o problemă de sănătate. Iar Distinguished Gentleman’s Drive (DGD) promovează conștientizarea și prevenirea problemelor de sănătate tipice bărbătești, oferind un cadru în care pasiunea pentru automobile clasice este deschizătoarea de drum pentru dialog și oferirea de ajutor reciproc.

 

Te invităm să participi la prima ediție Distinguished Gentleman’s Drive din România!

Dacă ești posesor de automobil clasic produs înainte de 1980 și vrei să susții cauza noastră, te așteptăm să iei startul alături de noi în prima ediție Distinguished Gentleman’s Drive (DGD) din România. Iar pașii pentru înscriere îi poți parcurge rapid în site-ul oficial: https://www.gentlemansdrive.com/drives/romania/bucharest

Desigur, evenimentul este deschis și publicului larg. Cei care doresc să susțină scopul caritabil al Distinguished Gentleman’s Drive (DGD) pot accesa site-ul menționat mai sus pentru a face donații și a descoperi o comunitate dedicată sănătății.

Fiecare contribuție și orice formă de susținere sunt apreciate, deoarece Distinguished Gentleman’s Drive (DGD) nu este un eveniment comercial. Apelăm la oameni, trusturi și companii de bine, care au empatia, dorința de întrajutorare, pasiunea pentru automobile clasice si eleganță în general, și care pot adresa aceste subiecte sensibile publicului lor.

După cum subliniază și Răzvan Buzoianu, inițiatorul acestui eveniment, „Distinguished Gentleman’s Drive este un gest nobil făcut pentru noi, bărbații, bunicii, tații, frații, sau unchii noștri, și mai este și totodată vorba despre susținerea pe care o primim din partea femeilor, afectate și ele indirect de aceste probleme.”

Distinguished Gentleman’s Drive reprezintă un eveniment și o comunitate la nivel internațional

Distinguished Gentleman’s Drive se alătură tradiției îndelungate de care se bucură evenimentul Distinguished Gentleman’s Ride, care reunește posesorii de motociclete clasice, în același scop caritabil dedicat sănătății bărbaților.

Distinguished Gentleman’s Ride se bucură și în România de o participare deosebită. De exemplu, la ediția Distinguished Gentleman’s Ride din 2023 au participat peste 300 de posesori de motociclete. De asemenea, un doctor specialist se numără printre invitații speciali ai Distinguished Gentleman’s Ride. Acesta oferă participanților sfaturi medicale și recomandă proceduri accesibile pentru prevenția problemelor de sănătate.

Puteți vedea imagini, video și detalii pe pagina de Facebook a evenimentului Distinguished Gentleman’s Ride:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711616207633103&type=3

Anul acesta 200 de orașe din peste 60 de țări participante vor găzdui Distinguished Gentleman’s Drive la nivel mondial.

Ambasadorii primei ediții Distinguished Gentleman’s Drive Bucharest sunt Denis Hanganu – actor de film și teatru, personajul principal din serialul Clanul și Silviu Toma – trainer de conducere defensivă și fondator Romania Driving Experience.

Australia-Brisbane-Art and Motors-088A7434-Edit

Sfaturi și statistici referitoare la cancerul de prostată și suicidul în rândul bărbaților

Pentru prevenirea cancerului la prostată se recomandă ca bărbații cu vârste de peste 50 de ani să facă un test de sânge (PSA – antigen). Iar pentru cei care știu că au avut în familie cazuri de cancer la prostată testarea este recomandabilă încă de la vârste de 40-45, pentru un plus de siguranță.

Anual 1,4 milioane de bărbați sunt diagnosticați cu cancer la prostată. Și 307.000 își pierd viața din această cauză.
Alarmante sunt și numărul și rata de suicid în rândul bărbaților. La nivel mondial, 3 din 4 persoane care recurg la suicid sunt bărbați. Este vorba despre 510.000 de bărbați care se sinucid anul, pe plan internațional, ceea ce înseamnă aproximativ câte un suicid comis o dată la fiecare minut.

România se află pe locul 59 în lista țărilor cu cel mai mare număr de sinucideri. Înregistrăm o rată de 9,79 de sinucideri la suta de mii de locuitori.

Vă invităm să rămâneți la curent cu evenimentul Distinguished Gentleman’s Drive (DGD), accesând paginile oficiale:

https://www.gentlemansdrive.com/drives/romania/bucharest

https://www.facebook.com/gentlemansdrive

https://eu.movember.com/

#GentlemansDrive #DGD2023 #DGDBucharest #DriveDapper #MensHealth
#ProstateCancer #MentalHealth #SuicidePrevention

Donațiile au loc centralizat în întreaga lume prin platforma dedicată și merg exclusiv către Movember: https://www.gentlemansdrive.com/drives/romania/bucharest

Host-ul DGD și DGR este Răzvan Buzoianu, jurnalist, community builder și organizator de evenimente, iar ediția din această toamnă este pusă în mișcare alături de agenția de marketing Permanent4 Agency.

Citeste si...

Ferrari 488 GTB – Generația următoare
California Dreaming: Volkswagen readuce buggy-ul la viață cu ajutorul propulsiei electrice

Lasa un comentariu:

Comentarii