Advertisement
ADVERTORIAL, STIRI — ianuarie 25, 2016 at 11:02 am

Pregătind mașina pentru vară – Unde se găsesc anvelope la preț avantajos?

by

După  ce acum numai câteva luni în urmă vă pregăteați mașina pentru iarnă, ei bine, în curând va trebui să începeți din nou pregătirile, de data aceasta pentru vară căci, stiți bine mașina, indiferent de sezon are destul de multe “pretenții” începând chiar cu anvelopele, care sunt considerate de către multi șoferi o adevărată investiție, având în vedere prețul unui set de anvelope de sezon. Și pentru că iarna nu va mai dura foarte mult de acum încolo, înainte să se intre în sezonul cald, ar trebui să începeți să vă orientați, să găsiți  prețul și furnizorul potrivit pentru  viitoarele anvelope de vară.

adverto anvelope

Un set ideal trebuie să provină de la un brand cunoscut și respectat dar să aibă și un preț accesibil astfel încât să vi-l permiteți. Toți șoferii caută anvelope ieftine și uneori, din păcate, sunt dispuși chiar și la compromisuri de calitate pentru a plăti mai puțin, fapt destul de greșit dacă ne gândim că  anvelopele au atât de mare importanță în ceea ce privește siguranța în trafic.

Ideal, când porniți în căutarea unui nou set de anvelope, este, nu să renunțați la calitate ci să căutați furnizorii care au prețurile cele mai avantajoase la brandul pe care îl vizați căci puteți găsi anvelope Sava, Dunlop, Goodyear, Continental și nu numai, la prețuri foarte avantajoase dacă știți unde anume să căutați și, destul de important, să vă grăbiți cu achiziția înainte de sezon, căci atunci sunt și reducerile cele mai generoase.

AnvelopeX vă așteaptă cu prețuri bune la anvelopele de vară!

Pentru a confirma cele spuse mai sus, vă recomand să intrați pe siteul anvelopex.ro și să vă convingeți că, la anvelope de vară calitative, există și prețuri bune. În magazinul online veți găsi reduceri, promoții și lichidări de stoc pentru sezonul ce vine astfel încât să vă puteți echipa mașina cât mai bine și sigur.

Pentru a nu mai fi nevoie să recurgeți la anvelope second hand  sau să  circulați cu setul vechi este nevoie doar de puțina atenție și organizare:

1. Căutați atent printre tot furnizorii de anvelope auto căci deseori prețurile pentru același produs diferă foarte mult.

2. Cumpărați anvelopele putin înainte de a începe sezonul pentru care sunt destinate căci atunci este perioada cu cele mai mari reduceri.

Nu mai așteptati  să vedeți asfaltul uscat și căldura peste tot în jur căci în momentul acela deja prețurile urcă și costurile pentru un set nou de anvelope de vară vor fi mai ridicate, la fel ca și orice alt produs/serviciu de pe piață, daca ne gândim mai bine, căci și vacanțele sunt mai ieftine dacă le achiziționați cu ceva timp înainte și hainele au reduceri  dacă nu sunt în gama de sezon și așa mai departe. Profitați de tot ce este în favoarea dumneavoastră ca preț și investiți treptat în produse de calitate indiferent care este destinația acestora!

Citeste si...

Infiniti Q60 – Mai mult accent pe sport
Cele mai bune glume de 1 Aprilie făcute de constructorii auto în 2016

Lasa un comentariu:

Comentarii