Advertisement
Lifestyle, STIRI — august 9, 2016 at 11:19 am

Posesorii de Dacia din Marea Britanie sunt invitați la Dacia Day unde vor testa mașini, vor trage cu arcul și vor participa la dresaj cu șoimi de vânătoare

by

Dacia Day reunește posesorii de Dacia din Marea Britanie și le oferă o zi de distracții și test drive cu toate modelele mărcii.
În anul 2015 Dacia a vândut 26.267 de modele noi în Marea Britanie, unde se bucură de o popularitate în continuă creștere. Comunitatea de posesori de Dacia din Marea Britanie se reunește anual la evenimentul Dacia Day, iar ediția din 2016 va avea loc în 13 august la aerodromul Bruntingthorpe, Leicestershire. Acest aerodrom găzduiește și un muzeu al avioanelor de vânătoare din timpul Războiului Rece, iar pistele sale au fost folosite încă din anii ’70 pentru testarea mașinilor.


În cadrul evenimentului organizat de Dacia UK, pe aerodrom va fi amenajat un traseu de off-road pe care participanții la Dacia Day vor putea testa abilitățile modelului Duster. De altfel, vor fi disponibile pentru test toate modelele din gama Dacia.
Dacia UK invită posesorii de modele Dacia din Marea Britanie să participe la acest eveniment împreună cu familiile lor, oferindu-le o zi plină de activități demne de o vacanță. Dacia anunță că vor putea să tragă cu arcul și vor lua parte la dresajul șoimilor de vânătoare. Desigur, Dacia Day este o ocazie pentru posesorii de Dacia să-și împartă experiența deținerii unui model al mărcii românești. Și nu vor fi puțini participanți, având în vedere că de la debutul din 2013 în UK, marca Dacia a fost alegea a peste 78.000 de britanici.
Pentru a se înscrie la Dacia Day, posesorii de Dacia trebuie să completeze un formular accesibil pe site-ul info.dacia.co.uk/daciaday.
Evenimentele de tip picnic dedicate posesorilor de Dacia au o istorie care a început în 2008 cu Dacia Picnic în Franța. Anul acesta la Dacia Picnic a fost adus modelul Dacia cu numărul 4.000.000, ceea ce reflectă succesul de care marca se bucură la nivel internațional.

Citeste si...

Masculinitatea...
Eveniment aniversar: 5 ani Țiriac Collection

Lasa un comentariu:

Comentarii