Advertisement
STIRI — octombrie 29, 2015 at 12:12 am

Porsche Macan GTS – Mai multă putere și o notă de exclusivitate

by

Porsche Macan GTS a fost prezentat oficial, iar vânzările sale au demarat deja pentru piața din Germania, urmând ca mașina să fie comercializată și în România. Printre lucrurile cu care se laudă noul Porsche Macan GTS se numără suspensia pneumatică inclusă în echiparea standard, dar și o gardă la sol redusă cu 10 milimietri în comparație cu celelalte versiuni din gamă.

Porsche Macan GTS

Bazându-se pe propulsorul de 3,0 litri, cu arhitecutră V6, ce se bucură de aportul unei supraalimentări, noul Porsche Macan GTS dezvoltă o putere maximă de 360 de cai-putere la 6.000 de rotații pe minut și un cuplu motor de fix 500 Nm, disponibil între 1.650 și 4.000 de rotații pe minut. Puterea este transmisă sistemului de tracțiune integrală prin intermediul transmisiei automate cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj și trece înainte prin sistemul de management al tracțiunii pentru un sprint 0-100 km/h în doar 4,8 secunde. În cazul în care noul Porsche Macan GTS nu este echipat cu pachetul Sport Chrono Package, sprintul 0-100 km/h durează 5,0 secunde. Viteza maximă este de 256 km/h.

Porsche Macan GTS

Sistemul de management al stabilității a fost recalibrat pentru noul Porsche Macan GTS și în combinație cu pachetul Sport Chrono Package promite să ofere un plus în dreptul dinamicii. Discurile de frână cu diametrul de 360 mm pe față și șase pistonașe și 330 mm pe puntea spate, asigură forța de frânare pentru performanță optimă, în timp ce sistemul de vectorizare a cuplului se folosește de aceleași discuri pentru a-și face treaba cât mai bine. Suspensia pneumatică este oferită în echiparea standard și, lucrând împreună cu sistemul Active Suspension Management, îi oferă noului Porsche Macan GTS amortizoare adaptive și o gardă la sol variabilă, dar și un centru de greutate poziționat ceva mai jos decât în cazul celorlalte versiuni ale modelului Macan.

Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTS se diferențiază de restul modelelelor și prin prisma elementelor de design exterior și interior. O serie de elemente de culoare neagră, precum și jantele de 20 inch se evidențiază în cazul designului exterior, în timp ce la interior logo-urile GTS și tapițeria din Alcantara sunt cele care-ți atrag atenția. Noul Porsche Macan GTS se laudă și cu sistem de conectivitate mai generos ce include, printre altele și sistemul AppleCar Play. Ce-i drept, acesta se regăsește pe lista de dotări opționale. Prețul de la care pornește noulPorsche Macan GTS în România este de 81.028 de euro, cu TVA inclus, iar comenzile pot fi deja preluate.

Noul Porsche Macan GTS rivalizează direct cu noul BMW X4 M40i.

P90199557_highRes

Citeste si...

Un SUV Ferrari? “Va trebui să mă împușcați înainte de asta”, spune președintele mărcii
VIDEO: Noul Land Rover Discovery a sosit în România

Lasa un comentariu:

Comentarii