Advertisement
Lifestyle, RETRO, STIRI — februarie 5, 2015 at 7:23 pm

Porsche a lansat trilogia 918 Spyder

by

De-alungul istoriei s-au fabricat mai multe modele auto iconice, care reprezintă visul suprem al oricui și pe care fiecare încearcă să-l materializeze în decursul întregii vieți, fără success de cele mai multe ori. Ajungem să ne mulțumim cu machete pe birou, poze, cărți și, poate, cu ocazia de a ne vedea visul cu ochii, la un Salon Auto. Fără îndoială unul dintre cele mai recente modele care vine la pachet cu toate aceste reacții este Porsche 918 Spyder.

porsche_spyder1

De ce este așa special Porsche 918 Spyder? Este singura mașină produsă în serie care a parcurs circuitul  Nürburgring în mai puțin de 7 minute, atinge o viteză maximă de 340 km/h și există doar 918 unități în lume. Pentru a celebra modelul atât de special și pentru a-i aduce pe visători mai aproape de experiența unică de la volanul acestuia, Porsche a lansat o colecție de trei cărți cu numele supercarului pe copertă.

10037

Prima carte a trilogiei conține fotografii uimitoare din toate fazele de dezvoltare ale lui 918. Fiecare imagine spune o mie de cuvinte despre măiestria inginerilor germani și minuțiozitatea asamblării supercarurilor datorită fotografului auto Stefan Bogner. Cel de-al doilea volum redă întreaga poveste din spatele lui 918, scrisă de jurnalistul Jürgen Pander, ce ghidează cititorul în culisele Centrului de Dezvoltare Porsche din Weissach, Germania, pe pistele de curse sau în fabricile Porsche. De asemenea, conține și declarații ale oamenilor din echipa de dezvoltare Porsche, cum ar fi Directorul de Design Michael Mauer sau pilotul Walter Röhrl – una din cele mai mari legende ale lumii raliurilor. Cel de-al treilea volum conține o colecție de cifre relevante și grafice detaliate strânse de expertul Porsche Klaus-Achim Peitzmeier, ce oferă o altă perspectivă asupra supercarului.

Cei care sunt pasionați de Porsche 918 Spyder, dar nu își permit să cheltuie 845.000 $ pe unul, își pot achiziționa trilogia Porsche 918 Spyder cu doar 120$ de aici.

Citeste si...

Muzeele Mercedes-Benz și Porsche fac schimb de mașini și oferă reduceri pentru vizitarea ambelor gal...
VIDEO: Ford România și Simone Tempestini spun „La Mulți Ani România!”cu o Gymkhana în fabrica de la ...

Lasa un comentariu:

Comentarii