Advertisement
Lifestyle, STIRI — noiembrie 4, 2016 at 5:00 pm

Porsche Design Huawei Mate 9 – Un smartphone la fel de performant ca supercar-urile mărcii germane

by

Versiunea specială Porsche Design a smartphone-ului Huawei Mate 9 oferă finisaje premium și tehnologii de elită.

pd-huawei-open

Fanii sau posesorii Porsche au de ce să întoarcă privirea de la un iPhone7, fiindcă Porsche Design și Huawei au creat o versiune specială a performantului smartphone Mate 9. Standardul calitativ premium este evident, datorită ecranului curbat, carcasei de aluminiu cu finisaj periat de culoare neagră și geamului Gorilla Glass negru cu rezistență crescută la zgârieturi și lovituri. Desigur, smartphone-ul este inscripționat Porsche Design, ceea ce este în sine o mândrie pentru fanii Porsche.
Pe lângă aspectul rafinat, Porsche Design Huawei Mate 9 vine cu argumente grele în ceea ce privește tehnologiile încorporate. Are un chipset Kirin 960, memorie RAM de 6 GB și folosește sistem de operare Android 7. Afișajul de 5,5 inci are rezoluție 1440 x 2560 pixeli. Iar tehnologia Leica Summarit cu 2 camere care au un senzor RGB de 12 MB ce captează culorile și unul monocrom de 20 MB care captează detaliile mai fine. Camera de selfie are 8 MB și funcție de autofocus, care te ajută să captezi selfie-uri în viteză. Porsche Design Huawei Mate 9 captează inclusiv imagini video 4K, a căror calitate este completată și de funcția de stabilizare a imaginii.
De asemenea, Porsche Design Huawei Mate 9 este un smartphone dual SIM și are senzor pentru recunoașterea amprentei utilizatorului. Bateria de 4000 mAh este creditată cu o autonomie de peste 2 zile, iar funcția de încărcare rapidă îi permite ca o alimentare de 20 de minute să îi ofere o autonomie de o zi.

Desigur, toate aceste specificații vin cu un preț pe măsură. Mai exact, este vorba despre 1.395 euro. Porsche Design Huawei Mate 9 va fi livrat începând cu ultima parte a lunii decembrie.

Citeste si...

Audi RS Q3 - un mini-SUV pe steroizi
Ceasurile Brooks Brothers Round Face etalează versatilitatea curelelor de nailon

Lasa un comentariu:

Comentarii