Advertisement
Lifestyle, STIRI — ianuarie 26, 2016 at 6:10 pm

Porsche Design 911 Soundbar – Sistemul audio făcut din toba lui 911 GT3

by

Porsche Design ne arată că o tobă sport nu produce simfonii doar montată pe mașină, ci și dacă joacă rolul unui sistem audio din sufrageria unui pasionat al mărcii.

Porsche Design 911 Soundbar

Pentru mulți pasionați de mașini sunetul produs de evacuare unor mașini sport precum Porsche 911 GT3 este echivalent cu muzica de cea mai bună calitate. Porsche Design a luat această părere ad literam și a creat un sistem audio din toba de eșapament a lui 911 GT3.

Produsul se numește 911 Soundbar, iar Porsche Design spune că toba nu are doar rol estetic, ci produce un sunet puternic, cu un timbru profund. Sistemul 2.1 Virtual Sound are o putere de 200 W și beneficiază de tehnologie de procesare a semnalului DTS TruSurround și de un decodor Dolby Digital. 911 Soundbar se controlează printr-o telecomandă și se conectează la smartphone sau tabletă prin Bluetooth.

Dacă ești un mare fan și posesor de Porsche și nu te lasă soția să ții mașina în sufragerie, așa cum e la modă, atunci Porsche Design 911 Soundbar îți oferă compromisul perfect. Sunetul e rafinat și nu ai grija noxelor! Dar trebuie să te lipsești de 2.900 de euro.

Acest preț nu a descurajat cererea. De fapt, Porsche Design menționează pe pagina produsului că livrările vor începe în martie 2016, din cauza comenzilor numeroase.

Citeste si...

Audi A8 L extended – Alternativa pentru Mercedes-Maybach S600 Pullman
Ferrari 812 Superfast pompează adrenalină cu o inimă V12 de 800 CP

Lasa un comentariu:

Comentarii