Advertisement
STIRI — aprilie 20, 2018 at 7:45 am

Patinoarul Țiriac-Telekom Arena este gazda Campionatul de Hochei “Cupa Primăverii”, în perioada 21-22 aprilie 2018

by

În weekendul 21-22 aprilie 2018, Patinoarul Țiriac-Telekom Arena găzduiește Cupa Primăverii la Hochei, campionat organizat de A.C.S. Steaua Rangers. În cadrul competiției vor participa 29 de echipe de hochei de juniori din România, pe trei categorii de vârstă: U10 – 12 echipe participante, U8 – 12 echipe participante și U6 – 5 echipe participante.

Afis Cupa Primaverii_Patinoarul Tiriac_Telekom Arena

În cele două zile ale competiției, în intervalul 9:00 – 16:45, se vor disputa 70 de meciuri susținute atât de echipele înființate la patinoarul Țiriac – Telekom Arena: Telekom, Dedeman, Skoda, Simona Halep și Allianz-Țiriac, cât și de echipe de hochei de juniori din toată țara: ACS Steaua Rangers, CSM Dunărea Galați, ASC Corona Brașov, Gladiators Galați, Triumf București, Husky București, Olimpia Ploiești și Sport Plus Brăila. Sâmbătă se vor desfășură meciurile pentru categoria U10, iar duminică pentru U8 și U6.

Toate echipele participante vor disputa meciurile în formatul 9 jucători și portar.

Festivitățile de premiere vor avea loc în fiecare dintre cele două zile ale competiției, în intervalul 16:45-17:45, toți participanții fiind recompensați cu medalii și cupe pentru rezultatele obținute.

Evenimentul are loc cu susținerea Federației Române de Hochei pe Gheață.

Organizatorii și partenerii Cupei Primăverii sunt: McCann România, Paste Băneasa, Ana Hotels, Fundația Ion Țiriac, Tomi, Agenția Națională Anti-Doping.

Accesul publicului este gratuit.

Dedeman și Telekom sunt primele echipe de hochei înființate în 2017 la Patinoarul – Țiriac Telekom Arena, la care s-au adăugat ulterior echipele Simona Halep (lot exclusiv feminin), Skoda și Allianz-Țiriac.

Micii hocheiști se antrenează la Patinoarul Țiriac – Telekom Arena sub îndrumarea antrenorilor George Iustinian, Ion Dimache și Dan Popovici, coordonați de Eduard Pană.

Copiii practică hocheiul de mai puțin de un an și au început prin a lua parte la cursurile de inițiere în patinaj organizate gratuit la patinoar de luni până vineri.

Țiriac-Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Comunicat de presă: Fundația Ion Țiriac

Citeste si...

Bugatti Chiron – Top 5 zvonuri despre urmașul lui Veyron
Lamborghini Centenario – Cealaltă mașină a mea este un OZN

Lasa un comentariu:

Comentarii