Advertisement
Lifestyle, STIRI — iulie 29, 2016 at 11:19 am

Pantalonii deschiși la culoare de la Brooks Brothers completează ținuta de vară casual dar elegantă

by

În buna tradiție a legendarei mărci americane Brooks Brothers, pantalonii cu cromatică deschisă sunt produși din materiale de calitate înaltă și sunt definiți de linii elegante.

Pantalonii albi, dar și cei care au nuațe de gri sau bej deschise, fac parte din ținutele tipice verii. Aceștia se asortează cu camăși, tricouri și sacouri care au culori contrastante, predominante fiind nuanțele de albastru. Brooks Brothers ne oferă o varietate de propuneri de pantaloni deschiși la culoare și prezintă recomandări pentru cămășile, sacourile sau încălțămintea potrivite acestora.
Începem selecția cu o pereche de jeanși albi făcuți fin material Cone Denim confortabil. Modelul 116 Slim Fit White Denim Jeans este asortat de Brooks Brothers cu o cămașă sport Nine to Nine de culoare bleu, iar încălțămintea asociată este o pereche de sneakers din pânză albă.

RR00027_WHITE_2

Și un gri foarte deschis poate fi la fel de atractiv pentru selecția de pantaloni casual. Un exemplu este modelul Lightweight Textured Stretch Chinos din colecția Red Fleece. Brooks Brothers prezintă acest pantalon într-un ansamblu în care este asortat cu un sacou sport de culoare Navy și o cămașă sport Chambray Diamond-Print de culoare albastră. De asemenea, Brooks Brothers propune drept încălțăminte o pereche de Suede Sneakers de culoare Navy.

RR00037_LIGHT-GREY_2

Tot gri deschis este și modelul Milano Fit Heathered Pleat-Front Pants. Pantalonii sunt făcuți din bumbac, au nasturi corozo, iar pentru ei este potrivită o pereche de mocasini.

Nuanța oatmeal este la rândul său o alternativă stilată. Dovadă este modelul Slim-Fit Garment-Dyed Stretch Chinos din colecția Red Fleece, care este prezentat în combinație cu un tricou Racquet-Embroidered Polo Shirt și încălțăminte Suede Slip-On Sneakers, care nu au șiret.

RR00041_OATMEAL_2

Colecțiile mărcii americane sunt disponibile în primul magazin Brooks Brothers din România, amenajat în incinta Băneasa Shopping City din București.

Citeste si...

VIDEO: Mercedes-AMG GT R – Bestia născută în Iadul verde
Mr. Bean vinde două dintre super sedanurile începutului anilor ’90

Lasa un comentariu:

Comentarii