Advertisement
STIRI — mai 4, 2016 at 4:58 pm

VIDEO: Pagani Huayra Pearl – Un exemplar unicat

by

Pagani Huayra Pearl este atât un model unicat creat pentru un client pasionat, cât și o interpretare inedită a supersportivei creată de talentul fascinant al lui Horacio Pagani.

pagani huayra pearl

Horacio Pagani este recunoscut nu doar pentru mașinile extraordinar de performante și rafinate care îi poartă numele, ci și pentru dedicarea pe care o manifestă față de clienții săi. Este avantajul tipic al unui producător de volum mic. Felul în care Horacio Pagani își respectă clienții a fost reflectat foarte clar de faptul că versiunea cea mai performantă a modelului Huayra poartă inițialele BC, care fac trimitere la Benny Caiola, cel care a fost primul client al lui Pagani Automobili.
Acum Horacio Pagani ne surprinde plăcut cu un clip video în care dezvăluie un exemplar unic, numit Pagani Huayra Pearl. Acesta a fost creat pentru un client al companiei Refined Marques, care este specializată în servicii complete oferite celor cu buzunare adânci și o poftă și mai adâncă de a cumpăra mașini exotice.

Exemplarul Pagani Huayra Pearl se distinge atât prin nuanța albastră care acoperă o parte din panourile de fibră de carbon a caroserie, cât și prin elementele care o diferențiază de modelul standard sau de versiunea BC. În cazul lui Huayra Pearl, flapsurile active de la partea posterioară au fost înlocuite cu câte un eleron mic, așa cum avea modelul Zonda S 7.3. Iar deasupra cabinei se află o priză de aer asemănătoare celei regăsite la Zonda R. Totodată, spoilerul față pare să fie cel oferit ca parte din Pacchetto Tempesta, un pachet prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, care amplifică aspectul și comportamentul sportiv.
Astfel, deși Pagani Automobili nu a anunțat specificațiile tehnice ale exemplarului Huayra Pearl, aceste elemente care completează în mod inedit caroseria au generat deja zvonuri, sau cel puțin speranțe, că motorizarea ar fi preluată de la varianta ultra-performantă BC. Adică ar fi vorba despre un V12 bi-turbo dezvolat de Mercedes-AMG special pentru Pagani, care este creditat cu aproape 800 CP și cuplu de 1.100 Nm. Dar și versiunea standard este o adevărată catapultă pe patru roți, dispunând de o versiune de 730 CP a acestui motor.

Dar până la urmă contează un singur lucru. Fiecare exemplar Huayra este unic, fiindcă fiecare este manufacturat după preferințele clientului, respectând atenția maniacală pentru calitate pe care o impune Horacio Pagani. Faptul că Horacio concepte practic fiecare mașină în urma discuțiilor cu clienții generează o evoluție continuă, de la exemplar la exemplar. Și se ajunge la bijuterii precum Huayra Pearl.

pagani huayra pearl

Citeste si...

Primele poze cu Seat Ateca
Skoda Octavia RS 245: Cea mai picantă rețetă cehească

Lasa un comentariu:

Comentarii