Advertisement
STIRI — ianuarie 2, 2016 at 3:04 pm

Pagani Huayra BC – Performanță la extrem (VIDEO)

by

Pagani Huayra BC a fost confirmată printr-o postare pe pagina Facebook a producătorului.

Pagani Huayra BC

Încă din luna octombrie a anului trecut ne așteptam să primim vestea că Pagani va lansa o versiune și mai performantă a super-sportivei Huayra, după ce prototipul a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul San Martino del Lago din Italia. Aceeași mașină din clipurile video publicate pe pagina Facebook Simone car spotters și preluate apoi de canalul YouTube PurePerformance a fost dezvăluită în poza oficială publicată pe pagina Facebook oficială a Pagani Automobili.

Eleronul imens și difuzorul aerodinamic din partea posterioară vor fi doar câteva dintre elementele care vor diferenția Pagani Huayra BC de modelul standard. Încă nu au fost oferite specificații tehnice. Probabil acestea vor fi publicate cu ocazia lansării oficiale, preconizată pentru Salonul Auto de la Geneva din martie 2016.

În orice caz, ne putem aștepta ca Pagani Huayra BC să beneficieze de o versiune mai puternică a motorului V12 turbo de 730 CP dezvoltat de Mercedes-AMG pentru Huayra. De asemenea, este posibilă inclusiv coborârea greutății sub cele 1.350 kg cât cântărește Huayra. Va fi interesant dacă Pagani Huayra BC va depăși specificațiile lui Zonda Revolucion, care este cel mai performant model creat de compania fondată de Horacio Pagani. Pagani Zonda Revolucion are un V12 Mercedes-AMG de 800 CP și atinge 100 km/h cu start de pe loc în 2,6 secunde. Nu în cele din urmă și prețul lui Pagani Huayra BC ar putea fi cel puțin la nivelul lui Pagani Zonda Revolucion, care costă 2,2 milioane de euro fără taxe.

Citeste si...

Un Audi A8 capabil să se conducă singur a adus o vedetă pe covorul roșu de la Berlinale
Interviu Florin Mergea: Pasiune pentru motorsport

Lasa un comentariu:

Comentarii