Advertisement
Lifestyle, STIRI — iulie 28, 2016 at 4:15 pm

Officine Panerai Blue Dial: Cadrane inspirate din albastrul oceanelor

by

Officine Panerai a reprodus strălucirea oceanelor și mărilor printr-o finisare specială a cadranelor albastre.

panerai blue dial

Cu toții am admirat felul în care razele soarelui fac să sclipească onduirile oceanului sau ale mării albastre. Acest spectacol de scântei care radiază din valuri a fost sursa de inspirație pentru o serie specială de ceasuri Officine Panerai. Este vorba despre patru modele care se disting prin albastrul intens al cadranelor. Deosebită este și finisarea acestor cadrane. Suprafața lor a fost periată foarte fin astfel încât să producă aceleași sclipiri pe care le produce soarele în valurile mărilor și oceanelor.

Officine Panerai combină stilul italian cu tehnologia elvețiană pentru a crea ceasuri mecanice de înaltă precizie. Aceste calități sunt etalate de toate cele patru modele de inspirație marină.

Luminor 1950 3 Days GMT Automatic Acciaio asortează cadranul albastru cu o curea de piele albastră și o carcasă de oțel cu diametru de 42 mm. Are un calibru mecanic cu întoarcere automată, care funcționează la 28.800 vph și oferă o rezervă de putere de 3 zile. Calibrul are funcție GMT (indică ora pentru un al doilea fus orar), precum și funcții de afișare a datei pe cadran și a rezervei de putere pe partea din spate a ceasului.

Luminor 1950 10 Days GMT Automatic Acciaio are o carcasă de oțel mai mare, cu diametru de 44 mm, și un calibru mecanic automat de 28.800 vph care livrează o rezervă de putere de 10 zile și funcții mai evoluate. Printre complicațiile calibrului se află funcția GMT cu afișare A.M./P.M. Regăsim și la acest model cureaua de piele albastră. Dar în acest caz este piele de aligator.

Radiomir 1940 3 Days Automatic Acciaio propune o tentă vintage, prin cureaua de piele bej pe care este inscripționat logo-ul Officine Panerai. Calibrul său mecanic cu întoarcere manuală funcționează la 21.600 vph și oferă o rezervă de putere de până la 3 zile. Deasupra cadranului albastru se află un dom de cristal safir care completează prestanța carcasei de oțel cu diametru de 47 mm.

Nu în cele din urmă, cadranul albastru personalizează și modelul Radiomir 1940 10 Days GMT Automatic Oro Rosso. Spre deosebire de cele trei modele menționate anterior, acesta rezistă la scufundări de până la 50 m adâncime. Celelalte trei ceasuri sunt garantate pentru 100 m (10 bar). Însă, după cum indică și numele, Radiomir 1940 10 Days GMT Automatic Oro Rosso atrage prin carcasa de 45 mm făcută din aur roșude 18 carate. De asemenea, are un calibru mecanic automat foarte elaborat. Acesta oferă o rezervă de putere de până la 10 zile și are funcțiile de care am amintit și în cazul lui Luminor 1950 10 Days GMT Automatic Acciaio. Dar calibrul său se deosebește prin faptul că este scheletonizat, ceea ce este o altă dovadă a calității manufacturii Officine Panerai. Aspectul luxos este completat de cureaua albastră din piele de aligator.

Produsele mărcii Officine Panerai sunt disponibile în România prin Helvetia Luxury Watches. Vă invităm să aflați mai multe detalii accesând site-ul www.helvetia.com.ro

Citeste si...

Brabus și Motul au prezentat la Le Mans cel mai rapid cabriolet cu 4 locuri
VIDEO: Hyundai Kona vizează clientela europeană cosmopolită

Lasa un comentariu:

Comentarii