Advertisement
STIRI — aprilie 26, 2024 at 3:21 pm

Ofertele serviciilor financiare Mercedes-Benz Vans: Eficiență electrică pentru afacerea ta

by

Ofertele serviciilor financiare Mercedes-Benz Vans

Ofertele serviciilor financiare propuse de Mercedes-Benz demonstrează eficiența alegerii modelelor electrice EQT, EQV și eVITO pentru o diversitate de planuri de afaceri.

Soluțiile de mobilitate și finanțare sunt un factor esențial în administrarea oricărui business de succes sau a unui nou plan de afaceri eficient. Iar gama Mercedes-Benz Vans oferă autovehicule pentru orice segment de piață, care răspund necesităților dintr-un spectru amplu de activități, indiferent dacă este vorba despre transport de persoane ori marfă, afaceri mici de familie sau comerț și industrii de amploare. Sau poate dorești un autovehicul ideal pentru familie și vacanțe. Pentru toate acestea Mercedes-Benz Vans a dezvoltat și o gamă completă de modele cu propulsie pur electrică. Acestea oferă autonomii și costuri de utilizare eficiente. Și sunt propuse cu oferte avantajoase și variate de finanțare (Credit, Leasing Financiar Clasic sau Agility) sau de mobilitate (Leasing Operațional sau Închiriere), toate acestea prin Mercedes-Benz Financial Services.

Ofertele serviciilor financiare Mercedes-Benz Vans

Modelul electric EQT este propus cu rate Agility, de 566 euro/lună (cu TVA inclus). Acesta se înscrie în segmentul monovolumelor de clasă mică, astfel că este ideal și pentru transportul în aglomerația urbană. Habitaclul său oferă un spațiu generos, accesul fiind facilitat de portierele spate culisante. Aceste aspecte utile sunt la cote și mai înalte în cazul van-ului eVito furgon, disponibil cu o rată Agility, de 569 euro/lună (cu TVA inclus). eVito poate fi ales în variante Tourer sau furgon, cu două variante pentru lungimea ampatamentului. Iar pentru cei care doresc etalonul de confort și siguranță, modelul EQV este disponibil cu o rată Agility, de 1.049 euro/lună (cu TVA inclus).

mercedes-benz-evito-panel-van-exterieurdesign

Gama amplă și diversă de autovehicule comerciale ușoare Mercedes-Benz Vans împreună cu soluțiile financiare aferente și omonime brandului sunt disponibile pentru clienți direct la centrele autorizate Mercedes-Benz Vans din România. Serviciile financiare propuse de Mercedes-Benz Vans întâmpină un spectru amplu de necesități pentru achiziționare și utilizare. Mai exact, sunt oferite trei variante de leasing, precum și opțiuni de credit și închiriere.

Leasingul Financiar Clasic propus de Mercedes-Benz Financial Services oferă posibilitatea ca la sfârșitul perioadei contractuale clienții să decidă dacă vor să dețină proprietatea autovehiculului. De asemenea, poți să continui finanțarea autovehiculului sau să îl returnezi.

Ofertele serviciilor financiare Mercedes-Benz Vans

Leasingul Financiar Agility diferă față de Leasingul Financiar Clasic, deoarece prevede o valoare reziduală mai mare la finalul contractului, care este corelată cu rulajul efectuat pe întreaga durată contractuală. Astfel, alegând Leasingul Agility, clienții beneficiază de faptul că plătesc rate lunare mai mici decât în cadrul Leasingului Financiar Clasic, iar la finalul perioadei de finanțare, clientul decide dacă dorește să achiziționeze autovehiculul prin plata valorii reziduale, să refinanțeze valoarea reziduală pe o nouă durată de finanțare sau să returneze mașina și să aleagă un autovehicul nou cu un nou contract de finanțare Agility.

Nu lipsește Leasingul Operațional, preferat de clienții care au nevoie de un cost unic și fix pentru utilizarea unui autovehicul Mercedes-Benz Vans. Practic, în acest caz se achită o sumă în funcție de rulaj și durata de utilizare. Desigur, se poate alege și opțiunea achiziționării unui autovehicul prin Credit Auto. În această situație clientul este proprietarul autovehiculului de la începutul perioadei de finanțare.

Pot exista și proiecte în care preferi să închiriezi autovehiculul, știind că vei avea nevoie să îl utilizezi doar o perioadă de timp relativ scurtă. Serviciul de închiriere Mercedes-Benz Vans este disponibil pentru perioade cuprinse între 3 și 11 luni.

Pentru utilizări care depășesc acest interval Mercedes-Benz Vans recomandă Leasingul Operațional. Însă, în afaceri, cifrele pot avea ultimul cuvânt. Ele spun dacă strategia de business este bine configurată, dacă estimările inițiale sunt realiste, dacă alegerile sunt cele eficiente. Tocmai fiindcă strategia depinde și de sume concrete, site-ul oficial mercedes-benz.ro/vans include un calculator de rate, care oferă o estimare transparentă pentru costurile pe care le implică fiecare variantă de finanțare preferată. Calculatorul online este intuitiv.

Trebuie selectate modelul, echiparea, perioada contractuală și avansul dorit. Apoi este afișată suma estimativă care trebuie plătită lunar. Mulțumită calculatorului din site-ul mercedes-benz.ro/vans clienții află repere clare despre costurile pe care le implică diversele servicii de finanțare.

Totodată, clienții pot solicita prin intermediul site-ului oficial și oferte personalizate. În acest sens poți alege partenerul autorizat Mercedes-Benz de la care preferi să primești oferta. În același site este expusă harta interactivă în care sunt prezentate informațiile de contact pentru toți dealerii autorizați Mercedes-Benz Vans din România. Așadar, ei pot fi contactați pentru detalii suplimentare despre condițiile contractuale.

Nu în ultimul rând, se poate programa un test drive în care descoperi concret calitățile autovehiculului Mercedes-Benz Vans cel mai potrivit pentru activitatea ta.

oferte Mercedes Benz Vans

Oferta de leasing financiar prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA este supusă unor termene și condiții. La finalul duratei de finanțare clienții au trei opțiuni: cumpărare auto, refinanțare valoare reziduală, retur auto. Oferta este dedicată clienților PJ (persoane juridice). Pentru detalii adiționale sau ofertă pentru persoane fizice vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Mercedes-Benz.

Experiență de utilizare premium

Beneficiile financiare sunt completate de serviciile după vânzare oferite de către centrele autorizate Mercedes‑Benz Vans. Partenerii autorizați oferă cele mai înalte standarde pentru operațiuni de reparații sau mentenanță. Astfel, la finalul contractului de leasing sau credit deții un autovehicul întreținut optim, cu o valoare de revânzare ridicată.

Citeste si...

VIDEO: Lamborghini Huracan RWD Spyder ne dezamorțeste simțurile
Duelul cifrelor: BMW M5 Competition vs Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

Lasa un comentariu:

Comentarii