Advertisement
STIRI — decembrie 10, 2015 at 4:39 pm

Noul Mercedes Clasa E ne invită în interior

by

Mercedes Clasa E și-a deschis ușile pentru o vizionare a noului interior. La prima vedere pare o copie a interiorului din Clasa S, dar ăsta nu este neapărat un lucru rău.

Mercedes Clasa E preia câteva elemente de design de la fratele său mai mare, printre care și ecranul de dimensiuni generoase (12 inci),  formele ventilațiilor și consola centrală. Regăsim aici aceeași notă clasică din Mercedes Clasa S, dar cu niște retușuri moderne care fac din Mercedes Clasa E un model de sine stătător.

Mercedes E Class

Peste 60 de culori ambientale vor fi disponibile în interiorul noului Clasa E, dar și un sistem audio 3D de înaltă fidelitate cu 23 de boxe, marca Burmester. O altă premieră sunt butoanele „touch sensitive” și comanda prin gesturi a sistemului de infotainment, tehnologie pe care o întâlnim și la noul BMW Seria 7.

Este prima mașină care introduce butoane cu senzori de atingere pe volan, asemenea unui smartphone. Volanul noului Clasa E deține toate comenzile pentru sistemul de infotainment, astfel încât nu trebuie să iei mâna de pe el atunci vrei să schimbi ceva. Touchpad-ul de pe consola centrală dispune de aceeași tehnologie cu senzori pentru atingere și permite redarea literelor, a cifrelor și a altor caractere scrise de mână.

Mercedes E Class

Interiorul noului Clasa E este o combinație între cel din Clasa C și Clasa S în încercarea de a crea o stare de „puritate senzuală”, așa cum o descriu cei de la Mercedes. Este o expriență digitală combinată cu una analog. Șoferul trebuie să simtă calitatea fabricației și a materialelor, dar este înconjurat și de o multitudine de tehnologii care-l fac mai atent la drum, mai responsabil și mai eficient. Nu este o supriză faptul că Mercedes pune siguranța la loc de cinste, dar ne bucurăm că aceste măsuri de siguranță au fost integrate într-un mod inteligent în interior, fără să afecteze legătura senzorială dintre șofer și mașină. Dacă vreți să vă faceți o părere mai limpede vă invităm să aruncați un ochi pe galeria de poze ori pe clipul de prezentare.

Citeste si...

Porsche Pipera va livra luna aceasta primul Audi R8 V10 plus în România
VIDEO: Maserati Alfieri va fi primul model electric al mărcii italiene

Lasa un comentariu:

Comentarii