Advertisement
STIRI — mai 23, 2017 at 11:14 am

Noile modele smart electrice sunt acum disponibile prin Autoklass Pipera

by

Modelele smart Fortwo coupe electric drive și smart Forfour electric drive sunt disponibile pentru comenzi la prețuri începând de la 18.553 euro (fără TVA), respectiv 19.108 euro (fără TVA), prin Autoklass Pipera, Partenerul Autorizat smart.

World premiere for the fourth generation smart electric drive

Prin intermediul programului guvernamental Rabla Plus, clienții celor două modele electrice beneficiază de un ecotichet în valoare de 10.000 euro, dedus din prețul cu TVA al mașinii, fără a fi nevoiți să caseze o mașină veche. Prețurile modelelor smart electric drive includ și bateria, a cărei garanție se întinde pe 8 ani, în limita a 100.000 km.

Bateria propulsiei smart drive asigură o autonomie de până la 160 km și necesită 3 ore și jumătate pentru un ciclu de încărcare de la 20% la 100% la Wallbox. De asemenea, din 2018 va fi oferit și un încărcător rapid de 22 kW. Acesta va costa 706 euro + TVA și va încărca bateria în mai puțin de 45 de minute (20-100%). La priza de acasă încărcarea poate dura 6-8 ore.

Pentru exploatarea cât mai eficientă a resurselor bateriei, viteza maximă este limitată la 130 km/h. Dar livrarea instantanee a cuplului de 160 Nm dezvoltat de motorul de 81 CP asigură un răspuns prompt.

Lansarea pe piață a modelelor smart Fortwo coupe electric drive și smart Forfour electric drive este programată pentru luna iunie a acestui an. Vor fi disponibile echipări standard generoase, care includ pachetul Cool & Audio cu sistemul audio smart cu interfață AUX/USB/Bluetooth și control automat al climatizării. Nu lipsește un instrument suplimentar care oferă informații despre putere și starea bateriei.
Pachetele opționale sunt detaliate astfel:

Pachetul de design electric drive
Celula de siguranță tridion în culoarea exclusivă verde electric poate fi combinată cu panourile laterale negre sau albe și ornamente radiante. Capacele oglinzilor exterioare sunt, de asemenea, vopsite în verdele electric. Jantele de 16” disponibile pe negru sau alb, inscripția „electric drive” și logo-urile aferente completează designul. Pachetele de design electric drive costă 294 euro + TVA în combinație cu pachetul Urban Style sau Sleek Style și 605/672 euro + TVA în combinație cu liniile de echipare passion/prime.

Pachet de iarnă
În plus față de volanul și scaunele încălzite (inclusiv în spate, în cazul forfour), izolația îmbunătățită a ușilor și a cabinei asigură o temperatură confortabilă chiar și la temperaturi exterioare foarte scăzute. Aceste funcții pot fi de asemenea controlate cu ajutorul smartphone-ului, prin intermediul funcției Pre-entry Climate, ce setează temperatura la un nivel optim pe timpul reîncărcării pentru a economisi energie, astfel încât, la momentul pornirii, mașina să fie deja încălzită. Pachetul de iarnă este disponibil pentru 294 euro + TVA (pentru smart fortwo), respectiv 487 euro + TVA (în cazul smart forfour). În combinație cu linia de echipare prime, costul adițional al pachetului de iarnă este de 117 euro + TVA (fortwo), respectiv 294 euro + TVA (forfour).

Totodată, clienții pot opta pentru pachetul de dotări suplimentare smart BRABUS, care este disponibil pentru smart fortwo electric drive.
Nu în cele din urmă, modelele smart electrice sunt foarte silențioase, astfel că se oferă și opțiunea echipării lor și cu un indicator acustic care costă 101 euro + TVA. Acesta generează un sunet în funcție de viteza de rulare, care îi face pe ceilalți participanți la trafic atenți la prezența citadinei electrice.

La nivel global, smart este singurul producător auto care oferă atât opțiunea de motorizări electrice, cât și pe combustie, pe întreaga gamă de modele. La scurt timp după lansarea modelelor smart fortwo și smart forfour, smart fortwo cabrio electric drive a devenit disponibil la comandă cu prețul de pornire de 21.292 euro (fără TVA).

Pentru informaţii complete despre noile modele smart electric drive, puteţi accesa www.smart.com/ro

Citeste si...

Audi R8 V10 demarează spre Geneva
Ferrari SP 275 rw competizione – Unicat inspirat de modelul Ferrari 275 GTB

Lasa un comentariu:

Comentarii