Advertisement
Lifestyle, STIRI — august 3, 2016 at 11:45 am

Noii ambasadori Helvetia Luxury Watches în România promovează bunul gust, calitatea și spiritul individual

by

Helvetia Luxury Watches anunță colaborarea cu patru personalități din România care sunt recunoscute pentru calitatea și personalitatea unică de care dau dovadă în domeniile pe care le reprezintă.

ambasadori

Helvetia Luxury Watches reprezintă în România unele dintre cele mai respectate mărci din domeniul orologeriei și creatorilor de bijuterii și accesorii. Din portofoliul său fac parte branduri precum Vacheron Constantin, Piaget, Officine Panerai, Longines, Tissot, Chanel, Baume & Mercier, Glashutte Original, Vulcain, Thomas Sabo. De aceea și ambasadorii Helvetia Luxury Watches au reflectat mereu standardul mărcilor din portofoliul companiei. Dovadă sunt și cei mai noi patru ambasadori anunțați de Helvetia Luxury Watches: Adrian Hădean, Ianna Novac, Luana Codreanu și Eugen Ionescu. Iată cum cum explică compania selecția sa:

#HelvetiaLuxuryWatches își mărește echipa de ambasadori, prin intermediul cărora avem în vedere atât să comunicăm valorile în care credem: profesionalism, respect, know-how, excelența în servicii, precum și creșterea comunității pasionaților de orologerie; cei care văd într-un ceas mai mult decât un accesoriu care arată timpul, ci un accesoriu care ne definește ca stil, care ne completează ținuta, dar și personalitatea, care arată timpul, dar care ne și reamintește cât este acesta de valoros.”

Celebrul chef Adrian Hădean a fost ales de Helvetia Luxury Watches pentru talentul său în gastronomie și pentru abordarea sa elegantă în relațiile cu oamenii. „Ne vom bucura să îi apreciem bunul gust și în materie de ceasuri, care îl vor însoți în viața de zi cu zi, și să îl avem alături la evenimentele pe care le vom organiza.” – precizează Helvetia Luxury Watches.

Soprana pop-operă Ianna Novac încântă mereu prin eleganță și rafinament și își va completa ținutele, atât cele de scenă, cât și cele cotidiene, cu bijuterii și ceasuri din portofoliul Helvetia Luxury Watches.

Pentru marca de bijuterii și accesorii Thomas Sabo, care se remarcă mereu prin stilul individual etalat de creațiile sale, Helvetia Luxury Watches a ales doi ambasadori recunoscuți și respectați pentru personalitatea lor unică. Helvetia Luxury Watches explică:

„Dinamismul și entuziasmul Luanei Codreanu, cel de-al treilea brand ambassador al nostru, ne-au îndemnat să asociem bijuteriile Thomas Sabo cu feminitatea și energia tinerei bloggerițe, pe care o știți prin intermediul blogului lastminutecouture.com.

Eugen Ionescu este DJ-ul care a întreținut atmosfera evenimentului nostru de lansare a brandului Thomas Sabo în România, iar stilul său s-a potrivit atât de bine cu această marcă, încât colaborarea ulterioară a început firesc. Așadar, el este partea masculină a reprezentării accesoriilor Thomas Sabo în România, alături de Luana Codreanu. La bijuteriile Thomas Sabo, Eugen Ionescu va asorta și diferite ceasuri Tissot, pe care de asemenea, le va reprezenta în cadrul companiei noastre.”

Citeste si...

Land Rover Discovery Sport are o aplicație care găsește portofelul, cheile sau orice bagaj
Bentley Flying Spur W12 S râvnește titlul de cea mai rapidă limuzină de serie

Lasa un comentariu:

Comentarii