Advertisement
STIRI — ianuarie 15, 2016 at 12:44 pm

Nissan Rogue Warrior – Mașina lui Yeti (VIDEO)

by

Nissan Rogue Warrior se bucură de nămeții de zăpadă mai ceva decât un copil și zburdă pe o pistă de schi din Canada tractând schiori sau sănii cu turiști.

Nissan Rogue Warrior

Sezonul sporturilor de iarnă ne aduce în fiecare an exemple de mașini cocoțate pe șenile, care sunt capabile să cutreiere nămeții cu nonșalanță. Cel mai recent exemplu ne este Nissan Rogue Warrior, un monstru al zăpezii construit de Nissan Canada.
Avem de a face cu un SUV Rogue, dotat cu transmisie cu variație continuă Xtronic și sistem de tracțiune integrală pe care Joni Paiva , președintele Nissan Canada Inc., îl laudă că „se adaptează condițiilor drumurilor de 30 de ori mai rapid decât clipirea unui ochi”.

Nissan Rogue Warrior

Dar prototipul creat de Nissan și dezvăluit la Montreal International Auto Show este capabil de abilități cu totul superioare modelului de serie. În locul roților i-au fost montate de către Motorsports In Action șenile de 76 cm înălțime, 38 cm lățime și 122 cm lungime, create de American Track Truck. Desigur, a fost necesară ajustarea suspensiilor, instalarea unor apărătoare de zăpadă, precum și operarea unor mici modificări ale caroseriei.
Rezultatul este un vehicul cu gardă la sol de 58 cm, capabil să atingă o viteză maximă de 100 km/h și să urce pante cu unghiu de 45 de grade.
Nissan Rogue Warrior ne demonstrează abilitățile sale într-un clip video în care străbate zăpadă de 40 de cm și urcă pante de până la 30 de grade pe o pistă de schi din Quebec.

Citeste si...

VIDEO: Bilenkin Vintage – Un BMW Seria 3 Coupe E92 stilizat în Rusia după modelele anilor ‘50-‘60
Copiii între 3 și 5 ani beneficiază de acces gratuit la patinoarul Telekom Arena în timpul programul...

Lasa un comentariu:

Comentarii