Advertisement
Lifestyle, STIRI — februarie 27, 2017 at 5:22 pm

Morgan oferă acum și trei sortimente de bere speciale

by

Experiența Morgan poate fi savurată acum și sub forma unor beri rafinate.

OPEN Beer+Factory

Morgan face mașini pe care le savurezi nu doar când le conduci. Sunt genul de creații mecanice atât de fascinante încât te bucuri de ele și doar privindu-le îndelung. Și cât stai să le privești agale, merge și bere, nu-i așa? Mai ales după o plimbare pe cinste. Probabil servirea unei beri bune după o escapadă cu un Morgan este una dintre sursele de inspirație pentru colaborarea dintre constructorul de automobile și producătorul de bere Friday Beer Company. Cele două companii sunt practic vecine, amândouă fiind în Malvern. Sau poate că artizanii Morgan obișnuiesc ca după o zi de muncă migăloasă să se relaxeze cu o bere făcută de vecinii de la Friday Beer Company. Cine poate să știe exact de unde a izvorât gândul unei beri Morgan? Cert este că ambele mărci se dedică lucrurilor făcute cu gust și cu inimă.

Friday Beer Company a fost fondată în 2011 și și-a câștigat o reputație prin calitatea berilor create. De altfel, aceste beri sunt vândute în restaurante, hoteluri și teatre selecte și pot fi cumpărate inclusiv din elitistul magazin Harrods din Knightsbridge.

Pentru Morgan au fost create de Friday Beer Company trei feluri de bere, care costă 15 lire sterline per sticlă. Berile Morgan sunt disponibile doar la magazinul din cadrul fabricii unde se manufacturează modelele sport. Dar fabrica este vizitată anual de 30.000 de pasionați, care vor să admire procesul unic de producere al mașinilor Morgan, care respectă tradiția începută în urmă cu 108 ani. Astfel, berile vor avea cumpărători destui. Singura șansă în plus de a gusta berea Morgan este în cadrul evenimentelor Morgan de pe parcursul anului.

Așadar, pentru moment, tot ce ne rămâne de făcut este să ne imaginăm gustul berilor Morgan citind descrierea dată de producător:

Morgan Aero 8 Rye Ale este o bere de culoarea chihlimbarului, cu un procent de alcool de 4,8%, făcând aluzie la motorul V8 de 4,8 litri al modelului Aero 8. Fructele de hamei și cerealele sunt baza pentru rețeta sa. Dar secara adaugă o nuanță picantă, iar în gustul berii se simt și note de miere.

Morgan 3 Wheeler Dark Mild Ale are 3% alcool, un procent care face trimitere la modelul cu 3 roți din gama constructorului britanic. Este o bere de culoare închisă despre care producătorul spune că poate fi savurată atât dacă este băută singură, sau dacă este servită în timpul mesei.

Cel de-al treilea sortiment de bere se numește Morgan 4/4 Blonde Ale. Are 4% alcool și este asociat cu modelul Morgan 4/4. Gustul său este creat dintr-un malț de orz, ovăz și grâu, precum și din selectarea specială a hameiului și drojdiei. Dar producătorul subliniază că degustătorii vor percepe și note de ananas, coacăze negre și chiar și pâine prăjită. Recomandarea este ca berea Morgan 4/4 Blonde Ale să se savureze răcită, ceea ce o face ideală pentru sezonul de vară.

Citeste si...

Noul Volkswagen Touareg – Mai premium și versatil
În Noaptea Muzeelor 2018, Țiriac Collection își deschide porțile cu acces gratuit publicului larg

Lasa un comentariu:

Comentarii