Advertisement
STIRI — ianuarie 7, 2016 at 4:42 pm

Monster by Mulliner – Un Bentley cu sistem audio de 3.400 W și căști aurite

by

Monster by Mulliner exaltează publicul de la CES cu un sistem audio de înaltă fidelitate creat în exclusivitate pentru modelul Bentley Continental GT V8 S.

Monster by Mulliner

Divizia Mulliner de personalizări exclusiviste a mărcii Bentley a fost foarte creativă în ultima vreme. După ce ne-a prezentat cu doar câteva zile în urmă inserțiile din piatră care ornează interioarele modelelor Continental și Flying Spur, acum ne acaparează atenția cu un Continental GT V8 S dotat cu un sistem audio de 3.400 W configurat de specialistul Monster. Rezultatul se numește Monster by Mulliner și a fost expus la CES (Consumer Electronics Show) 2016.
Compania Monster are o experiență de 35 de ani în crearea de sisteme și aparatură audio de înaltă fidelitate, fiind implicată inclusiv în crearea liniei de căști Beats by Dr. Dre. Iar fondatorul Noel Lee, recunoscut pentru rolul său în evoluția cablurilor audio, a reglat personal cele 16 boxe incluse în configurația acestui sistemului audio proiectat exclusiv pentru habitaclul luxos al lui Monster by Mulliner. Pentru cazul în care se dorește ascultarea muzicii și în afara mașinii, a fost creat un compartiment special pentru un set de căști Monster 24K de culoare aurie.
Așadar, Monster by Mulliner amplifică puterea sportivului Bentley Continental GT V8 S de a răsfăța simțul auzului, exaltat deja de timbrul motorului V8 de 528 CP care clocotește sub capotă.

Bentley and Monster debut “Monster by Mulliner” Continental GT V8 S (2)

Monster by Mulliner impresionează și prin cromatica și elementele sale de design speciale. Caroseria vopsită în negru Onyx are un body-kit subtil, cu unule elemente vopsite în roșu Hotspur (precum rama grilei frontale). La interior, o parte din tapițeria de piele este de culoare roșu Hotspur. Pe panourile Piano Black din planșa de bord a fost gravat cu laser un model grafic derivate din sigla Monster. De asemenea, pe pragurile mașinii sunt amplasate plăcuțe cu motto-ul Monster “Always Lead, Never Follow”, iar pe tetiere sunt brodate cu numele Monster by Mulliner.

Bentley and Monster debut “Monster by Mulliner” Continental GT V8 S (1)

Citeste si...

Simona Halep conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe durata sezonului cald
VIDEO: Porsche 919 Hybrid Evo a stabilit noul record pe Nurburgring Nordschleife

Lasa un comentariu:

Comentarii