Advertisement
STIRI — ianuarie 25, 2017 at 12:28 pm

Mitsubishi lansează la Geneva un SUV compact cu siluetă de coupe

by

Salonul Auto din Geneva, care se va desfășura în intervalul 7-19 martie, va găzdui debutul primului SUV coupe din gama Mitsubishi.

OPEN 2017 GMS - Preview One - Red Car

Noul model va completa gama de SUV-uri Mitsubishi Motors, compusă momentan din modelele ASX și Outlander. Mai mult de atât, constructorul japonez anunță pe această cale că acesta este un nou pas în direcția repoziționării sale în Europa ca un producător aproape exclusiv de modele SUV.
De asemenea, acest SUV compact care va debuta la Geneva este primul model din noua generaţie de automobile Mitsubishi Motors. SUV-ul cu profil de coupe este prezentat momentan printr-o poză care dezvăluie doar liniile principale ale caroseriei. Dar este evident că avem de a face cu un model al cărui design inspiră dinamism prin plafonul plonjat, așa-zisa linie de caracter care traversează lateralul mașinii și montantul C înclinat spre față. Cert este că și din această primă poză putem deduce o estetică incitantă și modern. De altfel, este clar că reprezintă o transpunere în producția de serie a conceptului XR-PHEV II dezvăluit acum 2 ani tot la Geneva. Iar decizia lui Mitsubishi Motors de a lansa un SUV coupe este inspirată, deoarece acest gen de automobile a devenit foarte popular.
Cel de-al treilea SUV Mitsubishi va concura modele precum Peugeot 3008, Mazda CX-4, Nissan Qashqai, dar poate ispiti și clienți interesați de modele precum VW Tiguan.
Mai multe detalii vom afla cu ocazia lansării de la Salonul Auto din Geneva.

Conceptul Mitsubishi XR-PHEV II:

Mitsubishi-XR-PHEV_II_Concept-2015-1600-0e Mitsubishi-XR-PHEV_II_Concept-2015-1600-02

Citeste si...

Porsche 718 Boxster – Facelift-ul lui Boxster invocă o legendă a competițiilor (VIDEO)
Volvo S90 Excellence, cea mai luxoasă versiune a sedanului suedez

Lasa un comentariu:

Comentarii