Advertisement
STIRI — ianuarie 11, 2017 at 5:55 pm

Mitsubishi ASX facelift disponibil în România cu un nou motor diesel

by

Versiunea actualizată a lui Mitsubishi ASX propune un plus de stil și opțiuni de motorizare extinse.

asx-fl-my17

2017 este un an important pentru Mitsubishi Motors, deoarece marchează împlinirea a 100 de ani de la productia primului autoturism de serie Mitsubishi Model-A. Totodată, compania japoneză privește încrezătoare spre viitor în contextul recentei alaturări cu Alianța Renault-Nissan.
Pe piața din România Mitsubishi a lansat facelift-ul apreciatului SUV ASX. Acest model era deja una dintre prezențele cele mai distincte din segmentul SUV-urilor sub-compacte. Iar actualizarea stilistică preia noua identitate exprimată prin grila frontală Dynamic Shield. Noul decupaj al grilei frontale a fost propus prin intermediul lui Outlander PHEV Concept-S 2014 și a devenit elemental principal în identitatea modernă a modelelor din gama Mitsubishi.
Marginile cromate ale grilei încadrează cele 3 diamante tipice mărcii, pentru a oferi logo-ului efectul 3D. Toate aceste detalii oferă și mai multă prestanță SUV-ului care se bucură de un success considerabil. Modelul ASX care s-a comercializat în peste 1,1 milioane de unități de la debutul din 2010 și până în prezent. Este al doilea cel mai bine vândut model Mitsubishi în Europa, unde a cucerit peste 250.000 de clienți. Iar acum va oferi clienților săi un nivel de rafinament și mai ridicat, deoarece restilizarea aduce și o tapițerie mai confortabilă pentru bancheta din spate, precum și un nou material mai atractiv ce îmbracă scaunele.
Modelul Mitsubishi ASX 2017 se distinge și prin noua antenă cu design ce seamănă cu aripa unui rechin.
Dar, argumentele facelift-ului nu sunt doar estetice, ci și tehnologice. Mai exact, Mitsubishi ASX 2017 este propus acum și cu un nou motor turbo diesel de 1,6 litri, care dezvoltă 114 CP și este prevăzut cu sistem Auto Stop & Go. Această motorizare este cuplată cu o transmisie manuală cu 6 trepte și este oferită atât pentru versiunile ASX cu tracțiune pe o singură punte, cât și pentru cele 4WD.
Detaliile complete și prețurile lui Mitsubishi ASX 2017 sunt disponibile pe site-ul oficial pentru România: www.mitsubishi-motors.ro/asx-my17/

Citeste si...

Anvelopa Goodyear IntelliGrip ajută mașinile autonome să “citească” șoseaua și condițiile de rulare
Un Corvette Z06 din 2006 a devenit cel mai rapid automobil electric de șosea

Lasa un comentariu:

Comentarii