Advertisement
STIRI — ianuarie 17, 2018 at 3:46 pm

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet completează colecția Ion Țiriac

by

Modelul Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este expus începând din ianuarie 2018 în fascinanta galerie Țiriac Collection, aflată pe Calea Bucureștilor nr. 289, vizavi de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Astfel, publicul îl poate admira alături de alte peste 170 de vehicule care cuprind istoria automobilului. 

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet_Tiriac Collection (16)

Produs într-o serie limitată la doar 300 de exemplare, Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este conceput drept un clasic modern, o mașină pe care o vom admira peste 30 de ani pentru frumusețea atemporală și rafinamentul construcției. Nu este doar un automobil utraluxos, ci o demonstrație de artă motorizată pe care constructorul german a creat-o cu dedicație pentru colecționarii de automobile. Din elita celor care colecționează vehicule rare, fie ele clasice ori moderne, face parte și domnul Ion Țiriac, care și-a întregit portofoliul de bijuterii mecanice cu unul dintre cele 300 de exemplare Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet_Tiriac Collection (20)

Modelul domnului Ion Țiriac are inclusiv un element stilistic care îl face unic în seria sa limitată. Tetierele sale au fost personalizate cu sintagma Țiriac Collection. Desigur, mașina prezintă și elementele care disting modelele Mercedes-Maybach și această serie de cabriolete, în mod particular. Dintre acestea enumerăm covorașele “deep-pile”, inscripția cromată „1 din 300” de pe suportul pentru pahare, logo-ul Maybach de pe partea inferioară a volanului, însemnele Mercedes-Maybach amplasate pe partea din față a scaunelor, pe partea din spate a tetierelor și, de asemenea, inserate în capacul de depozitare al consolei centrale. Toate acestea completează designul habitaclului care preia temele stilistice prezentate de conceptul S-Class Coupe în 2013. Nu lipsesc farurile cu inserții Swarovski și setul de bagaje de călătorie exclusiviste aparținând liniei Maybach – Icons of Luxury.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet_Tiriac Collection (10)

Performanțele Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet sunt pe măsura rafinamentului său exclusivist. Acest lucru se datorează propulsorului V12 biturbo de 6 litri, care livrează armonios 630 CP. Astfel, maiestuosul cabriolet demarează rapid, dar grațios, de la 0 la 100 km/h în doar 4,1 secunde, plutind pe suspensiile pneumatice adaptive.

O prezentare detaliată a lui Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet puteți citi dând CLICK AICI.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet_Tiriac Collection (19)

Despre Galeria Țiriac Collection

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00. În plus, galeria a lansat de curând o aplicație proprie pentru smartphone, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro și pe pagina de facebook a galeriei.

Citeste si...

VIDEO: Mercedes-Benz va începe ofensiva asupra gamei BMW i cu un SUV electric
Skoda Octavia RS 245: Cea mai picantă rețetă cehească

Lasa un comentariu:

Comentarii