Advertisement
STIRI — februarie 5, 2018 at 5:14 pm

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet întregește seria Maybach expusă în galeria Țiriac Collection

by

Galeria Țiriac Collection expune Mercedes-Maybach G 650 Landaulet în noua configurare de la începutul lunii februarie și modelul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

Tiriac Collection_Mercedes-Maybach G650 Landaulet (7)
Acest off-roader exclusivist este produs în doar 99 de exemplare. Unul dintre acestea a fost personalizat special pentru domnul Ion Țiriac și Țiriac Collection. Mercedes-Maybach G 650 Landaulet sosește la scurt timp după ce luna trecută galeria Țiriac Collection ne-a prezentat și modelul Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, personalizat la rândul său pentru domnul Ion Țiriac.
Exemplarul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet vopsit în culoare Designo Mystic White 2 Bright are tetierele personalizate cu sintagma “Țiriac Collection”, iar tapițeria sa este din piele Designo Nappa alb Porcelain în două nuanțe.
Impozantul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet măsoară 5.345 mm lungime și 2.235 mm înălțime, garda la sol fiind de 450 mm. Diferențialele cuplabile și în mers, precum și reductorul cutiei de viteze asigură la rândul lor aptitudini excelente în off-road, pentru gigantul motorizat cu V12 biturbo de 630 CP și 1.000 Nm. Însă își tratează cei patru pasageri cu un standard de lux demn de o limuzină Mercedes-Maybach, precum și cu plăcerea de a călătiri cu plafonul textil decapotat.
CLICK AICI pentru prezentarea video și o descriere detaliată a dotărilor și luxului oferit de Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

Tiriac Collection_Mercedes-Maybach G650 Landaulet (11)
Despre Țiriac Collection
Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.
Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.
Galeria a lansat de curând o aplicație proprie pentru smartphone, Țiriac Collection Mobile App, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.
Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro și pe pagina de facebook a galeriei.

Citeste si...

Toyota Dream Car Art Contest 2016 – Imaginația este un vehicul!
Ferrari SP38 – Un unicat care aduce elogiu iconicului F40

Lasa un comentariu:

Comentarii