Advertisement
STIRI — februarie 3, 2020 at 11:23 am

Mercedes-Benz România și Fundația Camelia Potec promoveză educația prin sport cu proiectul „I Swim. What’s your superpower?”

by

Mercedes-Benz România, cu sprijinul Fundației Camelia Potec, derulează „I Swim. What’s your superpower?”, un proiect dedicat educației prin sport, în cadrul căruia 40 de copii din București și Ploiești beneficiază de cursuri de înot.

Comunicat de presă și poze: Mercedes-Benz România

Cursurile se desfășoară în perioada ianuarie – martie 2020, sub îndrumarea Cameliei Potec, campioană olimpică la natație și ambasador Mercedes-Benz în România, și a echipei sale de instructori, la Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din București, respectiv Bazinul Olimpic Vega din Ploiești.

Mercedes-Benz I Swim 2020 (3)

Copiii, cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, provin de la Școala Gimnazială nr. 40 din București și Organizația Umanitară Concordia din Ploiești. Aceștia au primit abonamente la bazinele de înot și echipamentele necesare desfășurării cursurilor. Transportul este asigurat pe toată durata desfășurării proiectului de două autovehicule Mercedes-Benz Sprinter.

„Suntem încântați să continuăm parteneriatul nostru autentic alături de Camelia prin proiectul I Swim. What’s your superpower?. Mercedes-Benz România susține cu mândrie valorile sportului românesc și ne bucurăm să le putem asigura acestor copii accesul la o educație mai bună, prin intermediul sportului.” , a declarat Martin Schulz, CEO al Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz I Swim 2020 (1)

„Ne bucurăm să avem un partener de încredere în Mercedes-Benz România, care înțelege și apreciază importanța susținerii educației prin sport. Acesta este și obiectivul proiectului I Swim. What’s your superpower?, iar atât copiii, cât și noi suntem entuziasmați de modul în care s-au desfășurat edițiile proiectului”, a adăugat Camelia Potec.

Proiectul „I Swim. What’s your superpower?” continuă seria de inițiative Mercedes-Benz România dedicate promovării și sprijinirii înotului. Din 2014, Mercedes-Benz este partener al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și susținător al competițiilor naționale și internaționale organizate de instituție.

Mercedes-Benz I Swim 2020 (2)

Camelia Potec, campioană olimpică cu multiple recorduri în palmares și președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a devenit ambasador Mercedes-Benz în 2015, reprezentând sportivitatea brandului și implicându-se în susținerea activităților companiei în domeniul educației și al sportului.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro.

Citeste si...

Pagani Huayra Roadster – Mai mult o operă de artă decât o mașină
Hot hatch BMW M Performance pentru Ianis Hagi

Lasa un comentariu:

Comentarii