Advertisement
STIRI — decembrie 24, 2015 at 11:01 am

Mercedes-Benz ne invită să configurăm sania lui Moș Crăciun

by

Site-ul oficial Mercedes-Benz ne oferă posibilitatea să alegem modele de sanie pentru Moș Crăciun cu design inspirat de mașinile sale celebre.

sania mercedes 2

Voi ce sanie Mercedes-Benz ați alege dacă ați fi Moș Crăciun? Aceasta este întrebarea pentru care constructorul german ne oferă răspunsul punându-ne la dispoziție un configurator on-line inclus în site-ul său oficial.

Sunt oferite trei tipuri de sanie, modelate după mult îndrăgitul off-roader Clasa G, un monopost legendar Silver Arrow sau conceptul F015 care prefigurează viitorul automobilelor autonome.

sania mercedes hybrid

Aveți la dispoziție partru culori suplimentare pe lângă clasicul roșu, pentru a personaliza sania preferată. De asemenea, se oferă trei tipuri de șine: Exclusive, Avantgarde și, desigur, AMG pentru cei care o tentă mai sportivă. Așa ajungem și la capitolul tracțiune, pentru care Mercedes-Benz ne propune trei tipuri. Versiunea 4MATIC este o sanie trasă de patru reni. Cea Hybrid este trasă de doi reni și doi cai, iar modelul sport AMG are patru reni foarte musculoși cu ochi roșii strălucitori.

Sania Mercedes-Benz beneficiază și de tehnologii avansate de siguranță și asistare a condusului, așa cum ne-au obișnuit automobilele mărcii. Doar că acestea sunt preluate din povestea de Crăciun sau din povestea nașterii lui Iisus Hristos. Astfel, sistemul inteligent de iluminare este un gnom cu un felinar. Pe post de sistem de navigație avem o stea călăuzitoare pe cer, iar pachetul de Siguranță Plus este un îngeraș care veghează deasupra saniei.

Pentru a configura sania dorită nu trebuie decât să accesați secțiunea specială din site-ul mercedes-benz.ro

sania mercedes

Citeste si...

VIDEO: Vanderhall – 3 roți și foarte multă carismă
Concursul de Eleganță de la Sinaia 2017 se bucură de participarea în premieră a BMW Classic

Lasa un comentariu:

Comentarii