Advertisement
Lifestyle, RETRO, STIRI — mai 4, 2016 at 12:56 pm

VIDEO: Mercedes-Benz închiriază modele SL clasice pentru vacanțe de vis prin Europa

by

Mercedes-Benz și agenția de turism Nostalgic oferă pentru 1.975 de euro vacanțe dedicate unor trasee memorabile prin Europa, parcurse la volanul modelelor SL clasice. 

Nostalgic_Nizza_Reise_Mercedes

Nu trebuie să fii pasionat de mașini clasice pentru a aprecia plimbarea pe traseele mirifice de pe Coasta de Azur într-un superb Mercedes-Benz SL din anii ’60. Este un scenariu de vis care alimentează orice colecționar de mașini clasice. Însă nu oricine are banii sau disponibilitatea pentru a cumpăra și întreține un astfel de automobil. De aceea, Mercedes-Benz și agenția de turism Nostalgic din Munchen oferă vacanțe care cuprind trasee de câteva zile prin cele mai pitorești locații din Europa, petrecute la volanul unor modele SL de colecție. Aceste vacanțe fac parte din programul Classic Car Travel conceput de divizia Daimler Bussines Innovation. Sunt puse la dispoziția turiștilor 10 exemplare Mercedes-Benz SL, inclusiv celebrul Pagoda SL. Mai exact, este vorba despre modele W113 produse între anii 1963 și 1971 și modele R 107 din intervalul 1971 – 1989. Turiștii vor putea schimba mașinile pe parcursul vacanței, pentru a se bucura de ocazia conducerii mai multe modele și variante de motorizări.

Mercedes-Benz-SL-W-113-in-der-Toskana-1280x738

Pachetul special conceput de Mercedes-Benz și agenția Nostalgic costă 1.975 de euro pentru fiecare persoană. Acesta include costurile de transport până la aeroport, un cadou de bun-venit, asigurare completă pentru mașină și pasager, combustibil, cazare în camere duble și mic dejun în hoteluri renumite, acces în diverse locații ce vor fi vizitate. De asemenea, pe tot parcursul traseelor, turiștii sunt însoțiți de un ghid care vorbește engleză și de o echipă tehnică pregătită să intervină imediat în cazul unei defecțiuni.

Primele grupuri de turiști vor cuprinde un maxim de 18 persoane, iar traseele vor fi organizate în Franța și Italia.

În Franța se traversează zone precum Cannes, Provence și Coasta de Azur. Click AICI pentru mai multe detalii.

În Italia, itinerariul cuprinde zonele Siena, Pienza, San Gimignano și Montepulciano. Click AICI pentru mai multe detalii.

Detailseite_Highlights_Provence-2

“Există mulți oameni care visează să-și petreacă vacanța conducând o mașină sport clasică precum este SL, dar care renunță la idee din cauza costurilor de achiziție și de întreținere generate de un asemenea vehicul. Cu programul Classic Car Travel acum poți trăi experiența conducerii unei mașini clasice pe unele dintre cele mai minunate rute din Europa, fără să deții propriul automobil clasic.” – spune Thomas Eisenbarth, manager de proiect în cadrul Daimler Business Innovation.

Detalii complete despre programul Classic Car Travel organizat de Mercedes-Benz puteți afla vizitând secțiunea dedicată acestuia în cadrul site-ul oficial al mărcii germane.

Citeste si...

Jaguar F-Type SVR a fost dezvăluit neoficial
VIDEO: Vision Mercedes-Maybach 6 – Viitorul epic al luxului

Lasa un comentariu:

Comentarii