Advertisement
STIRI — aprilie 13, 2017 at 11:23 pm

Mercedes-Benz GLC susține expediția lui Horia Colibășanu pentru cucerirea vârfului Everest

by

Horia Colibășanu va beneficia de sprijinul Mercedes-Benz în vederea cuceririi vârfului Everest, cel mai înalt din lume, fără oxigen suplimentar și fără ajutorul șerpașilor.

Horia Colibasanu_Mercedes Benz GLC_1

Timișoreanul Horia Colibășanu este cel mai performant alpinist din istoria României, statut justificat de palmaresul care include ascensiuni pe 7 din cele 14 vârfuri montane de peste 8.000 de metri din lume. Acum Horia a pornit într-o escaladă a vârfului Everest de 8.848 m înălțime, fără folosirea oxigenului suplimentar și fără ajutorul șerpașilor. Dar, conform testelor de efort și monitorizării medicale, forma fizică a lui Horia este cu 25% mai bună decât acum 2 ani. Așadar, încrezător a pornit în noua aventură de alpinism pur în data de 7 aprilie. Puteți urmări actualizări ale expediției accesând site-ul www.horiacolibasanu.com sau pagina de facebook a lui Horia.

Horia Colibasanu_Mercedes Benz GLC_2
Pentru realizarea acestei escalade, Horia Colibășanu este susținut și de Mercedes-Benz România. “Sunt încântat să beneficiez de sprijinul Mercedes-Benz în această experiență incredibilă pentru mine, la care visez de ani întregi. Construind pe pasiunea noastră comună pentru performanță, ambiția de a ne crea propriul drum și de a-l parcurge în deplin control și siguranță, acest parteneriat îmi conferă încrederea necesară pentru a porni în cucerirea celui mai înalt vârf al lumii,” a afirmat Horia Colibășanu, singurul alpinist român care a primit distincția “Spirit of Mountaineering”, din partea celui mai prestigios club montan din lume.
”Avem toată admirația și respectul pentru activitatea lui Horia Colibășanu – este un partener care reprezintă România pe vârfurile celei mai înalte performanțe la nivel internațional. Alpinismul de altitudine este un sport al tăriei fizice și psihice, al caracterelor puternice – un sport pur, pe care ne bucurăm să îl putem susține. Pentru Mercedes-Benz, o companie cu o tradiție puternică la nivel local în ceea ce privește susținerea și promovarea excelenței, este un motiv de mândrie să îi putem fi alături și îi dorim să revină din expediție teafăr și încununat de succes”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars şi CEO Mercedes-Benz România.
Sub deviza „Cucerește orice drum!”, Horia Colibășanu a ales să demareze acest parteneriat la volanul noului Mercedes-Benz GLC.

Horia Colibasanu_Mercedes Benz GLC_3

Citeste si...

VIDEO: Noul BMW M5 – Eclipsă totală pentru rivali
BMW X7 a intrat în producția de preserie

Lasa un comentariu:

Comentarii