Advertisement
STIRI — decembrie 10, 2015 at 2:40 pm

Mercedes-Benz Clasa G punctează exclusivitatea

by

Mercedes-Benz Clasa G este una dintre cele mai de succes povești pentru cei care apreciază automobilele capabile să se descurce pe orice teren. Și, pentru că această poveste își are începutul la sfârșitul anilor ’70, acum a venit momentul pentru un plus de exclusivitate și de customizare a lui Mercedes-Benz Clasa G prin programul „designo manufaktur”, pus la dispoziție chiar de producător.

Prin extinderea programului „designo manufaktur” și pentru Mercedes-Benz Clasa G, producăto german oferă acum posibilitatea clienților de a-și personaliza mașina exact așa cum își doresc. Deși nu vorbim despre un custom făcut la comandă, acest program le permite doritorilor să aibă un Mercedes-Benz Clasa G „tailored made”. Programul de individualizare le oferă celor mai generoși dintre clienții lui Mercedes-Benz Clasa G posibilitatea de a alege culori, materiale și finisări excelente, totul pentru ca mașina să devină unică.

Mercedes-Benz Clasa G

Divizia Manafuaktur este localizată în Gratz, iar aici, fie că vorbim despre detalii de exterior, sau despre cusături speciale ale tapițeriei sau orice alt element custom al interiorului, totul este manufacturat manual, cu cea mai mare precizie. Ca prim pas în programul „designo manufaktur”, clienții pot alege acum dintr-o gamă mai variantă de culori speciale. Fie că vorbim despre culori metalice sau non-metalice, Mercedes-Benz Clasa G poate fi individualizat după bunul plac al posesorului. Mai mult, pentru pasionații de off-road, plafonul mașinii poate avea o culoare diferită față de cea a caroseriei. De asemenea, doritorii cu dare de mâne au la dispoziție și o selecție unică de jante din aliaj, vopsite în negru mat, dar și o serie de elemente de caroserie care aparțin familiei AMG. Pentru un plus la capitolul imagine, pachetul „Night Package” este acum disponibil, în premieră, și pentru Mercedes-Benz Clasa G.

Mercedes-Benz Clasa G

În interiorul modelului Mercedes-Benz Clasa G, acest program de individualizare aduce cu sine posibilități unice de configurare. Combinațiile de culori, în două tonuri, alegerea tapițeriei, a culorii cusăurilor de pe scaune, tetiere, fețe de uși, bord sau levierul frânei de mână sunt executate manual, la un standard extrem de ridicat. Pentru cele două versiun AMG, G 63 și G 65, Mercedes-Benz oferă și o notă de sportivitate prin pachetul „Dinamica”. Acest pachet vine cu un volan AMG îmbrăcat în piele neagră, iar cusăturile tapițeriei, la fel ca și celelalte cusături din interior vor fi alb.

Mercedes-Benz Clasa G

În Germania, prețurile pentru Mercedes-Benz Clasa G pornesc de la 89.922 de euro, cu TVA inclus (19%) și pot ajunge până la 141.216 de euro în cazul versiunii G 63 AMG, în timp ce versiunea G 65 AMG are un preț de listă de 271.915 de euro. Pentru detalii despre Mercedes-Benz Clasa G în România puteți accesa site-ul oficial Mercedes-Benz România.

Citeste si...

BMW i3 va avea autonomie de până la 300 km din această vară
Posesorii de Dacia din Marea Britanie sunt invitați la Dacia Day unde vor testa mașini, vor trage cu...

Lasa un comentariu:

Comentarii