Advertisement
STIRI — februarie 1, 2018 at 5:10 pm

McLaren 720S a câștigat titlul “Cel mai frumos supercar al anului 2017”

by

McLaren 720S a fost preferatul juriului din acest an al prestigiosului Festival Automobile International, un eveniment cu o vechime de 33 de ani, care reunește experți din diverse domenii.

Principalii contracanditați la titlul de “Cel mai frumos supercar al anului 2017” au fost alte trei modele cu o prestanță remarcabilă. McLaren 720S a trebuit să fure titlul de Miss Supercar modelelor Ferrari Portofino, Aston Martin Vantage și Porsche Panamera.

McLaren 720S

Aston Martin Vantage

Ferrari Portofino

Porsche Panamera Sport Turismo

Supersportivul britanic asamblat manual al uzina din Woking, UK, are un preț de bază de 208.600 lire sterlin în Marea Britanie. Dar prin programul de personalizare MSO (McLaren Special Operations), prețurile pot urca vertiginos. Iar exemplare unice, ajung să fie tranzacționate cu sume la fel de uimitoare ca și performanțele mașinii, mai ales dacă sunt licitate pentru cauze nobile. În cadrul Festivalului de Iarnă al Vinului care a avut loc în Napoli în ianuarie, un exemplar McLaren 720S a fost licitat pentru 650.000 de dolari. Întreaga sumă va fi donată Fundației din Napoli pentru Copii și Educație.

Exemplarul acesta are caroseria vopsită în roșu Nerello, nuanță denumită după strugurele Nerello Mascalese zona Mascali, aflată în Castaia, Sicilia. Exteriorul a fost asortat cu un habitaclu tapițat în piele de culoarea Saddle Brown.

8867-NWWF_HERO

Citeste si...

Lexus a creat anvelope de gheață funcționale (VIDEO)
Eveniment aniversar: 5 ani Țiriac Collection

Lasa un comentariu:

Comentarii