Advertisement
Lifestyle, STIRI — iulie 1, 2016 at 2:56 pm

Maserati a personalizat un apartament din renumitul Hotel de Paris aflat în Monte-Carlo

by

Hotel de Paris din Monte-Carlo oferă în intervalul 1 iulie – septembrie 2016 un apartament special personalizat de Maserati.

OPEN 577182822bcc0

Colaborarea dintre Maserati și La Société des Bains de Mer datează din 19 mai 1957, când Juan Manuel Fangio a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Monaco pilotând monopostul Maserati 250F. Acum, turiștii pot trăi o experiență de neuitat care combină serviciile exclusiviste ale hotelului și tușa de rafinament pe care Maserati a adăugat-o apartamentului aflat la etajul 3 al luxosului Hotel de Paris. Apartamentul oferă o priveliște minunată către mare și către Casino-ul din Monte-Carlo și este personalizat cu mobilier unic, cărți despre istoria Maserati și chiar și vitrine cu machete ale unor modele legendare din instoria mărcii italiene. Maserati a apelat la colaborarea sa cu designerul Ermenegildo Zegna pentru a crea o grinda elegantă patului din dormitor.

57714ea29a85a
Prețul închirierii acestui apartament pentru 2 persoane, timp de 3 nopți, este de 3.500 de euro. Turiștii care aleg să se cazeze în apartamentul special personalizat de Maserati se vor bucura de o experiență completă oferită de constructorul de mașini sport. Mai exact se asigură transfer cu un Maserati de la și către aeroportul din Nisa. Apoi turiștii au la dispoziție pe durata sejurului un Maserati GranCabrio, și pot circula cu modelul decapotabil cu 4 locuri pe o rază de 50 km în jurul Monte-Carlo. În plus, prețul cazării acoperă și micul dejun, un bufet în stil Modena care include cocktail și șampanie Laurent Perrier Cuvée Rosé, precum și o sesiune de crioterapie la Thermes Marins Monte-Carlo.

Citeste si...

Buick Avista – Visul american renaște
Noul Porsche Panamera: Video, foto și prețuri pentru România

Lasa un comentariu:

Comentarii