Advertisement
Lifestyle, STIRI — august 30, 2016 at 1:23 pm

Longines Heritage 1969 ne cucerește cu șarmul vintage

by

Noul model Longines Heritage 1969 este un tribut adus esteticii fascinante a ceasurilor pe care marca din Saint-Imier le producea în a doua parte a anilor ’60.

L2.310.4.72.0_PR
Modelul 1969 completează colecția Longines Heritage și se distinge prin așa-zisa formă de “perniță” a carcasei, precum și prin cristalul cu formă pătrată și margini rotunjite de deasupra cadranului. Formele sale sunt simple, clasice iar cadranul are o organizare neaglomerată. Însă o serie de detaliile de excepție adaugă rafinament și pun în evidentă calitatea tipică Longines. Cadranul argintiu cu finisaj periat și amplasarea oblică a afișării datei în dreptul orei 04:30 sunt tușe care dau originalitate. Iar cureaua din piele de aligator întregește aspectul elegant.

THE LONGINES HERITAGE - L2.310.4.72.0

Mulțumită dimensiunilor de 36×36 mm ale carcasei de oțel, Longines subliniază că Heritage 1969 este potrivit atât pentru încheietura mâinii unui bărbat, cât și pentru a unei femei.
Calibrul mecanic cu întorcere automată oferă o rezervă de putere de 64 de ore.

Produsele mărcii Longines sunt disponibile în România prin Helvetia Luxury Watches. Vă invităm să aflați mai multe detalii accesând site-ul www.helvetia.com.ro

În imaginea de mai jos este modelul din care a fost inspirat designul lui Lingines Heritage 1969. Ceasul original din anii ’60 este expus la Muzeul Longines din Saint-Imier, Elveția.

ORIGINAL_ THE LONGINES HERITAGE 1969

Citeste si...

Pagani Huayra BC – Cea mai rapidă Huayra este dedicată primului client Pagani
VIDEO: Noul Audi A7 Sportback – Inteligent, dinamic, seducător

Lasa un comentariu:

Comentarii