Advertisement
Lifestyle, STIRI — noiembrie 1, 2016 at 11:01 am

Longines Avigation Watch Type A-7 1935 – Un omagiu adus eroilor aviației

by

Asocierea cu aviația este o sursă constantă de inspirație pentru marca Longines. Noul model Longines Avigation Watch Type A-7 1935 etalează această afinitate prin designul inspirat de ceasurile Type A-7 din 1935.

open-longines-avigation_watch_type_a_7_1935-b

La începutul secolului 20 Longines a creat ceasuri dedicate celor mai temerari piloți de aviație de la acea vreme. Una dintre cele mai emblematice asocieri a fost cu pilotul Charles Lindbergh, primul care a traversat oceanul Atlantic zburând singur în avion. În 2017 se împlinesc 90 de ani de la această reușită și deja Longines ne aduce aminte de acest moment istoric cu ocazia lansării ceasului Avigation Watch Type A-7 1935. Este o piesă cu trăsături nu doar clasice, ci chiar iconice, ceea îi oferă un farmec atemporal. Longines Avigation Watch Type A-7 1935 este genul de ceas ideal pentru cei care conduc sau sunt pasionați de mașini precum Morgan sau orice alt automobil cu aură vintage. Totodată, eleganța designului este adecvată purtării de zi cu zi, asortându-se atât cu un costum rafinat, cât și cu o ținută formată din geacă de piele stil aviator, jeans și ghete de piele.
Soluția de design prin care se distinge modelul Longines Avigation Watch Type A-7 1935 este devierea afișajului cadranului și coroanei de reglaj cu 40 de grade de la axa verticală a ceasului. Această poziționare a fost aleasă special pentru a face mai ușoară citirea cadranului de către pilot, fără a roti mâna.
Denumirea noului ceas face referire la ceasurile Type A-7 pe care armata americană le-a comandat special lui Longines în 1935. Desigur, armata a cerut în mod special ca aceste ceasuri să fie robuste și să ofere o funcție de cronograf precisă. Iar noul model respectă întocmai aceste caracteristici.
Longines Avigation Watch Type A-7 1935 are un calibru mecanic cu întoarcere automată, funcție de cronograf și afișare de dată. Acesta funcționează la 28.800 vph și are o rezervă de putere de până la 54 de ore.

Produsele mărcii Longines sunt disponibile în România prin Helvetia Luxury Watches. Vă invităm să aflați mai multe detalii accesând site-ul www.helvetia.com.ro

longines-avigation_watch_type_a_7_1935-c

Citeste si...

Rolls-Royce Wraith “Inspired by Fashion” – Incursiune în lumea haute-couture
Aston Martin DB4 G.T. Continuation va fi produs din nou după specificațiile din 1959

Lasa un comentariu:

Comentarii