Advertisement
STIRI — aprilie 28, 2016 at 3:07 pm

Land Rover Discovery Sport are o aplicație care găsește portofelul, cheile sau orice bagaj

by

Land Rover Discovery Sport folosește aplicația Tile și token-uri cu Bluetooth pentru a te atenționa dacă ai uitat să-ți iei un bagaj, sau a te direcționa către locul unde l-ai lăsat.

RN1_9734

Conform studiilor efectuate de compania independentă Censuswide și invocate de Land Rover, pierdem în medie 15 minute zilnic și 5.000 de ore pe parcursul vieții căutând lucuri pe care nu mai știm unde le-am lăsat. Din acest motiv Land Rover a inclus în premieră în lista de dotări opționale a SUV-ul familist Discovery Sport și aplicația Tile, care ajută la localizarea obiectelor importante. Aplicația vine la pachet cu un fel de token-uri electronice, cu care se comunică prin Bluetooth și care pot fi localizate folosindu-se tehnologie tipică telefoanelor mobile. Aceste token-uri se prin precum un breloc de portofel, genți, chei sau alte obiecte. Iar utiliatorul face o listă cu aceste obiecte, care apoi este afișată pe ecranul multifuncțional din planșa de bord a lui Land Rover Discovery Sport. De fiecare dată când aplicația este pornită aceasta face o verificare a token-urilor și depistează dacă sunt în mașină. Aplicația oferă ghidaj către locul unde se află obiectul care poartă token, indiferent dacă este, de exemplu, un ghiozdan uitat de copil la școală, sau geanta de laptop uitată într-un birou.

RN1_9877
Aplicația permite localizarea obiectelor și dacă acestea sunt în mașină, dar șoferul nu le găsește printre alte bagaje. Să zicem că un portofel cade sub unul dintre scaune și nu-l vedeți, atunci activați funcția de avertizare sonoră iar token-ul va emite un sunet deoarece integrează o alarmă de 90 de decibeli.
Aplicația Tile oferită pentru Land Rover Discovery Sport este compatibilă cu sistemele Android și Apple. Mai multe detalii despre aplicația Tile puteți afla pe site-ul www.thetileapp.com

Citeste si...

Ferrari J50 aniversează 50 de ani de la debutul mărcii italiene în Japonia
VIDEO: McLaren Speedtail – O lacrimă din carbon, care alunecă pe șosea cu 403 km/h

Lasa un comentariu:

Comentarii