Advertisement
STIRI — februarie 9, 2016 at 6:25 pm

Jose Mourinho a făcut drift-uri cu Jaguar F-Pace pe un lac înghețat

by

Jose Mourinho și-a păstrat sângele rece la volanului unui Jaguar F-Pace S cu care a făcut drift pe un lac înghețat de lângă Cercul Arctic.

jose mourinho jaguar f pace
Celebrul antrenor portughez de fotbal Jose Mourinho a fost invitat de Jaguar să testeze modelul F-Pace, primul SUV al mărcii, pe un lac înghețat din Arjeplog, Suedia. Această locație este folosită de Jaguar pentru a testa mașinile în condiții de iarnă extreme (-30 de grade Celsius), fiind la 40 de kilometri apropiere de Cercul Polar Arctic.
Din 2017, constructorul britanic va organiza pentru clienții săi Jaguar Ice Drive Experience, o serie de sesiuni dedicate condusului pe gheață și zăpadă. Mai multe detalii despre aceste sesiuni de șofat pentru clienți puteți afla accesând link-ul oficial către pagina Jaguar Ice Drive Experience.
Jose Mourinho ne oferă prin intermediul unui videoclip exclusiv un preambul a ceea ce urmează să experimenteze clienții. A schimbat rolul de antrenor cu cel de elev al pilotului profesionist Tommi Karrinaho și a dat dovadă de măiestrie la volanul unui Jaguar F-Pace S.
“Tura în viteză făcută de Tommi mi-a făcut nivelul de adrenalină să zboare în sus. Este ceva ce am mai trăit înainte când am pășit în fața a 80.000 de fani ai fotbalului.”, spune Jose
Mourinho.

Citeste si...

Un echipaj al publicațiilor Gentleman's Car și BMWBlog România va participa la Sibiu Rally Challenge...
VIDEO: Noul Audi A5 Sportback a perfecționat rețeta originală

Lasa un comentariu:

Comentarii