Advertisement
STIRI — ianuarie 20, 2016 at 5:42 pm

Jerry Seinfeld va scoate la licitație mașini rare din colecția sa

by

Jerry Seinfeld vinde o parte dintre mașinile din colecția sa. Doar trei modele Porsche rare sunt estimate la peste 8 milioane de dolari.

Jerry Seinfeld

Casa de licitații Gooding & Company va organiza în data de 11 martie 2016 o sesiune dedicată unei selecții de mașini din colecția lui Jerry Seinfeld. Trei dintre aceste mașini sunt exemplare Porsche istorice și vor fi expuse mai întâi la Scottsdale Auctions, un eveniment organizat tot de Gooding & Company, în 27 ianuarie.
Cele trei modele sunt Porsche 550 Spyder din 1955 estimat că va fi licitat cu o sumă între 5 și 6 milioane de dolari, Porsche 356 A 1500 GS/GT Carrera Speedster din 1958 estimat între 2 și 2,5 milioane de dolari și Porsche 911 Carrera 3.0 IROC RSR din 1974 estimat între 1,2 și 1,5 milioane de dolari.
“Ochiul avizat al lui Jerry pentru modele Porsche, grija și mândria cu care își îngrijește colecția spectaculoasă și entuziasmul și pasiunea pentru marca Porsche fac această licitație una dintre cele mai incitante din istoria companiei noastre.” – spune David Gooding, președintele casei de licitații.
“Nu am cumpărat vreodată o mașină ca pe o investiție. Nici măcar nu mă prea consider un colecționar. Pur și simplu iubesc mașinile. Și încă iubesc mașinile acestea. Dar este timpul să trimit câteva dintre ele înapoi în lume, pentru a se bucura și altcineva de ele, așa cum am făcut eu.”
În orice caz, nimeni nu poate contesta statutul de adevărat pasionat de mașini al lui Jerry Seinfeld. Este evident doar judecând după serialul său Comedians in Cars Getting Coffee, în care ne prezintă într-un mod original mașini încărcate de istorie, având invitați de cel mai înalt nivel, printre care s-a numărat inclusiv președintele Barack Obama.
Iar până la urmă, faima lui Jerry adaugă valoare exemplarelor de care a decis să se despartă.

Citeste si...

Brabus 550 Adventure 4x4²: De treci munții de arginți...
VIDEO: Hyundai Nexo – Un nivel superior pentru propulsia electrică alimentată cu hidrogen

Lasa un comentariu:

Comentarii