Advertisement
STIRI — aprilie 14, 2017 at 11:34 am

Jaguar F-PACE câștigă titlurile „Mașina Anului 2017”și „Cel mai bun design”

by

Jaguar F-PACE a fost marele câștigător în ediția 2017 a prestigiosul concurs World Car Awards.

jagfpacewcotydesignawardsimage12041702

Cei 75 de jurnaliști din 24 de țări care compun juriul World Car Awards au fost cuceriți atât de argumentele tehnologice, cât și de designul seducător al primului SUV din istoria mărcii Jaguar.
Mike Rutherford, Director, Vice-Președinte şi membru al juriului World Car Awards/World Car of the Year a declarat: “Jaguar a reuşit imposibilul, mai intâi prin câştigarea premiului Cel mai bun design al anului 2017 apoi prin obţinerea premiului cel mare, Maşina Anului 2017. Datorită modelului F-PACE, producătorul britanic a devansat competitori prestigioşi din Europa, Asia şi America de Nord.”
La categoria Mașina Anului 2017, Jaguar F-PACE a devansat alte două SUV-uri, noile generații Audi Q5 și VW Tiguan. Iar premiul Cel mai bun design al anului 2017 i-a fost acordat depășind voturile primate de Mercedes-Benz S-Class Cabrio şi Toyota C-HR.
Aceste premii reflectă și faptul că Jaguar F-PACE a contribuit substanțial la transformarea Jaguar în brandul auto cu cea mai rapidă ascensiune din Europa, din perspectiva vânzărilor.

Variantele de motorizare pentru modelul F-PACE includ motoare de 2.0 litri Ingenium diesel, cu emisii scăzute de 126g/km, dar şi performantul motor V6 pe benzină, ce dezvoltă 380CP şi care poate accelera de la 0 la 100km/h în doar 5.5 secunde. Pentru detalii complete, precum prețurile modelului Jaguar F-Pace în România, vă invităm să accesați site-ul oficial www.jaguar.ro.

Citeste si...

VIDEO: Lotus 3-Eleven a doborât recordul lui Porsche 918 Spyder pe Hockenheimring
VIDEO: Breitling for Bentley Supersports B55 – Un ceas dedicat celui mai performant Bentley de serie

Lasa un comentariu:

Comentarii