Advertisement
STIRI — mai 16, 2018 at 1:08 pm

În Noaptea Muzeelor 2018, Țiriac Collection își deschide porțile cu acces gratuit publicului larg

by

Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului la nivel european anunță intrarea în programul Noaptea Muzeelor, ediția 2018, alăturându-se astfel listei extinse de muzee și galerii care își așteaptă publicul în weekendul ce urmează.

Tiriac Collection - Noaptea Muzeelor 2018

Galeria va funcționa după program normal în intervalul 18-20 mai, însă acestuia i se va adăuga intervalul orar 17.00 – 24.00 în ziua de sâmbătă 19 mai, când accesul publicului se va realiza în mod gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

Vizitatorii sunt invitați să își delecteze privirile cu exponate unice în România și chiar la nivel mondial, în galeria ce reunește peste 170 de unități auto și moto istorice și serii limitate de actualitate. Organizarea curentă a galeriei Țiriac Collection propune un parcurs segmentat pe țări de proveniență auto, prezentând astfel relevanța unor state precum SUA, Anglia, Germania, Franta sau Italia în evoluția industriei auto.

Publicul va beneficia în cadrul programului Noaptea Muzeelor desfășurat la Țiriac Collection de o serie de beneficii suplimentare. În acest sens ghizii galeriei vor fi disponibili cu informații adiționale și inedite referitoare la istoria autovehiculelor expuse.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să descarce în mod gratuit aplicația pentru telefoane mobile Țiriac Collection disponibilă pentru sistemele iOS și Android, utilizând rețeaua wifi disponibilă de asemenea în sistem gratuit în incinta Țiriac Collection.

Cu ajutorul aplicației mobile Țiriac Collection vizitatorii au posibilitatea de a accesa galeria cu ghid audio în limba engleză și de a descoperi detalii unice ale expoziției – precum sunetele de motor sau claxon ale unor anumite mașini sau să urce virtual la bordul unei serii de modele selectate din galerie.

Noaptea Muzeelor aduce la Țiriac Collection și prețuri speciale aferente calendarelor de perete Țiriac Collection 2018 și cataloagelor auto Țiriac Collection, în limita stocurilor disponibile.

Publicul va putea utiliza de asemenea parcarea locației în regim gratuit.

Ultimul acces în cadrul galeriei Țiriac Collection în seara de sâmbătă 19 mai se va realiza la ora 23.30.

Adresa Țiriac Collection este Calea Bucureștilor nr. 289, Otopeni (vizavi de Aeroportul Internațional Henri Coandă). Link de acces Google Maps: https://goo.gl/maps/ygSxBxS77So

Comunicat de presă: Țiriac Collection

Citeste si...

Subaru Impreza Sedan Concept – Regăsirea identității
Doi gentlemeni și un Corvette ’63

Lasa un comentariu:

Comentarii