Advertisement
STIRI — martie 30, 2018 at 12:37 pm

Hyundai Tucson – Bestseller actualizat

by

Cu ocazia salonului auto de la New York a fost dezvăluită versiunea actualizată a SUV-ului Hyundai Tucson.

hyundai-tucson-mar2018-01-exterior
De la lansarea din 2015, actualul SUV compact Tucson este cel mai bine vândul model Hyundai în Europa. Iar acum primește actualizări estetice și tehnologice consistente, care asigură menținerea nivelului său de atractivitate.
Odată cu actualizarea, Hyundai Tucson preia elemente din noul limbaj estetic al gamei coreene. Exemplu este grila frontală stil cascadă. În partea frontală se remarcă spoilerul înălțat și noile faruri cu LED. Stopurile cu LED, spoilerul și gurile de evacuare sunt elementele redesenate ale părții posterioare.

hyundai-tucson-mar2018-03-exterior
Tucson beneficiază de o evoluție considerabilă în ceea ce privește sistemele de conectivitate. În acest sens dispune de un sistem multimedia, cu ecran de 7 inch și compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto și Bluetooth, și poate avea un sistem de navigație cu ecran de 8 inch, cu hărți 3D și un abonament gratuit pentru șapte ani la serviciile LIVE, incluzând informații actualizate în timp real. De asemenea, este oferit și încărcătorul wireless QI pentru telefoane mobile, pe lângă conexiunea la USB pentru pasagerii din spate. Lista de dotări include și sistemul audio Krell de înaltă fidelitate.

hyundai-tucson-mar2018-08-interior

Desigur un capitol prioritar a fost și siguranța, a cărei evoluție este descrisă astfel de Hyundai: „Noul Tucson este dotat cu cele mai recente sisteme de siguranță activă și asistență la condus Hyundai SmartSense: sistem de asistență la coliziune frontală, sistem de asistență la menținerea benzii de rulare, sistem de monitorizare a atenției conducătorului auto, precum și sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteză. În plus, pachetul de dotări pentru siguranță include sistemul de monitorizare 360° Hyundai (Surround View Monitor – SVM), care utilizează camerele pentru a oferi o imagine 360° în marșarier. Mai mult, sistemul de asistență pentru faza lungă și ștergătoarele cu senzori de ploaie oferă vizibilitate perfectă în orice condiții. Utilizând senzorii din partea frontală, sistemul avansat Inteligent Cruise Control (ASCC) menține constante viteza și distanța de siguranță față de vehiculul din față, accelerând sau frânând automat.”

hyundai-tucson-mar2018-04-exterior

Întreaga gamă de propulsoare oferite pentru versiunea actualizată a lui Hyundai Tucson respectă normele Euro 6c. Cei care preferă motoare pe benzină au două alternative. Motorul GDi de 1,6 litri dezvoltă 132 CP și este oferit cu tracțiune față și transmisie manuală. T-GDi-ul de 1,6 litri livrează 177 CP și este disponibil atât cu transmisie manuală, cât și cu o cutie automată cu 7 trepte 7DCT, precum și cu tracțiune pe puntea față sau integrală.
Cei care optează pentru diesel au de ales între un motor de 2 litri și unul de 1,6 litri. Modelele Hyundai Tucson echipate cu propulsorul de 2 litri diesel, care produce 186 CP, sunt echipate standard cu tracțiune integrală și pot fi echipate cu transmisie manuală sau cu o cutie automată cu 8 trepte. Motorul diesel de 1,6 litri este propus în variante de 115 sau 133 CP. Pentru alternativa mai puternică, de 133 CP, clienții pot alege atât tracțiune față, cât și integrală, precum și transmisie manuală, sau automată 7DCT cu dublu ambreiaj și 7 trepte .
Totodată, Tucson este primul model Hyundai care va fi disponibil cu o variantă de motorizare mild hybrid de 48 V, începând cu jumătatea anului 2018.

hyundai-tucson-mar2018-02-exterior

Citeste si...

Sistemele de condus autonom vor reduce cu zeci de miliarde primele de asigurare
Mazda VISION COUPE – Cel mai frumos model concept al anului

Lasa un comentariu:

Comentarii