Advertisement
STIRI — aprilie 6, 2016 at 4:39 pm

Hyundai i20 Active a fost lansat în România

by

Hyundai i20 Active debutează în România cu noul motor turbo de 1 litru și se înscrie în rândul crossoverelor din segmentul B.

New i20 Active deschidere

Hyundai i20 Active este versiunea cu influențe de crossover a citadinei i20. La exterior, acest model înscris în clasa mică se distinge prin bandourile de protecție de la nivelul spoilerelor, pragurilor și portierelor. De asemenea, identitatea lui i20 Active se remarcă prin elemente precum grila frontală hexagonală, capacul rezervorului cu finisaje argintii și noul model de jante de 17 inci.
Dar i20 Active nu este doar o interpretare stilistică, ci oferă o suspensie modificată, o gardă la sol ridicată cu 20 mm și o poziție a scaunelor mai înaltă.
Comportamentul dinamic al mașinii este asistat de sistemul de management al stabilitatii vehiculului (VSM). Din lista de dotări ce privesc capitolul siguranță nu lipsesc șase airbag-uri (două frontale, două laterale și două cortină), sistemul de avertizare la frânare de urgență, sistemul de asistență la pornirea în rampa (HAC), farurile care luminează în viraj sau senzorii de măsurare a presiunii din pneuri.

Hyundai i20 Active debutează în România cu motorul Kappa de 1,0 litri T-GDi. Acest propulsor turbo cu trei cilindri și injecție directă a fost proiectat pentru piața europeană la Centrul Tehnic Hyundai Motor din Germania. Dezvoltă 100 CP și consumă în medie 4,8 l/100 km, în contextul unui nivel de emisii de 110 g CO2/km.
”Noul i20 Active contribuie la dezvoltarea ofertei de modele Hyundai pe piața din România. Odată cu această lansare, un nou propulsor de 1,0 litri turbo este introdus în familia i20, sporind eficiența și atractivitatea gamei”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.

În România, prețul pentru noul Hyundai i20 Active Line este de 12.053 euro + TVA (14.464 euro TVA inclus). i20 Active este oferit cu o garanție de cinci ani fără limită de kilometri, care include cinci ani de asistență rutieră și cinci ani de verificări periodice ale autovehiculului.

Citeste si...

VIDEO: Noul Audi Q5 ne dezvăluie secretele înainte de marea premieră de la Paris
VIDEO: Farurile adaptive ale noului Ford Focus recunosc marcajele și semnele rutiere

Lasa un comentariu:

Comentarii