Advertisement
Lifestyle, STIRI — noiembrie 24, 2017 at 5:38 pm

Huawei Mate 10: Performanță, Inteligență Artificială și stil Porsche Design

by

Centrul Porsche din Pipera a găzduit evenimentul exclusivist de lansare în România a noii game de telephone Huawei Mate, din care face și modelul Mate 10 Pro Porsche Design.

IMG_7269

Colaborarea dintre Huawei și Porsche Design este deja binecunoscută pentru crearea de versiuni speciale de smartphone care se remarcă prin avangarda stilistică și tehnologică. Ambele companii sunt definite prin performanțele tehnologice de elită. Seria nouă de modele Huawei Mate 10 Pro, Mate 10 lite și Mate 10 Pro Porsche Design debutează în România la doar o lună după lansarea pe plan modial și aduce tehnologii inedite. Modelele Mate 10 Pro și Mate 10 Pro Porsche Design sunt echipate cu primul procesor Huawei de Inteligență Artificială. Denumit Kirin 970, acesta este introdus de Huawei drept primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri cu o unitate dedicată de procesare neurală (NPU).

Totodată, Mate 10 Pro este primul smartphone Huawei care dispune de sistem dual-camera, atât pentru camera principală, cât și pentru cea frontală. Sistemul dual-camera Leica are la rândul său funcții care folosesc Inteligența Artificială. Printre acestea se numără funcțiile AI Motion Detection, Real-Time Scene, Object Recognition și AI Accelerated Translator. La acestea se adaugă opțiunea Flash Selfie Toning, pentru fotografii mai luminoase. Bateria de 3340mAh și performantul sistem audio Huawei completează specificațiile modelului Mate 10 Pro.

IMG_8031

“Ne bucurăm de o nouă eră a Inteligenței, bazată pe tehnologia mereu la îndemână, pe viteza de reacție a dispozitivelor și pe învățarea și analiza comportamentelor de utilizare ale posesorilor. Totodată, acestea sunt atributele care definesc cel mai bine noua serie Mate. Este o adevărată provocare pentru noi, și totodată un privilegiu, să le oferim românilor un telefon care îi va cunoaște mai bine decât ei înșiși, care nu doar că le va asigura o durată de viață mai mare a bateriei, prin gestionarea inteligentă a resurselor, ci va livra și performanțe peste așteptări și o experiență de utilizare fără cusur.”, a declarat Fred Wangfei, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Cu ocazia evenimentului desfășurat la Centrul Porsche din Pipera, a fost prezentat în exclusivitate spotul TV internațional al campaniei Mate. În acest spot este adusă în prim plan și Catrinel Menghia, cea care a fost aleasă de compania chineză drept ambasador al modelului Mate 10 Pro.

Lansarea în România a noului smartphone Huawei aduce și o ofertă specială pentru utilizatorii care își înregistrează pre-comenzile pentru modelul Mate 10 Pro în perioada 24-30 noiembrie 2017. Aceștia vor primi cadou Huawei 360 Panoramic VR Camera.

IMG_7267

Noile smartphone-uri ale seriei Mate vor fi disponibile începând cu data de 4 a lunii decembrie, după cum urmează:

Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil în oferta magazinelor de retail, în rețeaua operatorilor  în versiunea de 128GB cu 6GB RAM, la un preț recomandat de 3599 RON, în variantele de culoare Titanium Gray și Mocha Brown;

Huawei Mate 10 lite va fi disponibil în oferta magazinelor de retail și Telekom în versiunea de 64GB cu 4GB RAM, la un preț recomandat de 1649 RON, în variantele de culoare Graphite Black, Prestige Gold și Aurora Blue;

Huawei Mate 10 Porsche Design va fi disponibil la pre-comandă, în perioada 24 – 30 noiembrie 2017, iar ulterior, modelul va putea fi achiziționat doar prin comandă online. Modelul va fi disponibil în versiunea de 256GB cu 6GB RAM, la un preț recomandat de 6399 RON, în varianta de culoare Black.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, Finlanda și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Citeste si...

Graham Jarvis s-a încoronat pentru a cincea oară Rege al Carpaților la Red Bull Romaniacs 2016
VIDEO: Istorie Range Rover – 48 de ani de evoluție a SUV-ului comprimate în 120 de secunde

Lasa un comentariu:

Comentarii