Advertisement
Lifestyle, STIRI — martie 4, 2016 at 2:37 pm

Helvetia Luxury Watches și Alexandru Ciucu ne oferă o lecție de armonie între costumul impecabil și ceasul asortat acestuia

by

Helvetia Luxury Watches și Alexandru Ciucu ne oferă o demonstrație de rafinament prin asortarea costumelor bespoke cu ceasuri și accesorii rafinate.

12800357_1218297418200352_4380345769295961016_n

În noul său catalog denumit Toys and Tales 2016, Alexandru Ciucu prezintă costumele sale distinse alături de ceasurile sau bijuteriile asortate, care provin de la mărcile din portofoliul Helvetia Luxury Watches. Parteneriatul dintre cei doi specialiști în arta bunului gust oferă exemple de rafinament atât pentru gentlemeni, cât și pentru doamne.

Helvetia Luxury Watches oferă gamele de ceasuri ale unor mărci de elită din domeniul orologeriei, precum Vacheron Constantin, Piaget, Officine Panerai, Chanel, Longines, Tissot,  Glashutte Original, Vulcain sau Baume & Mercier. La acestea se adaugă experiența de 100 de ani a echipei Helvetia Luxury Watches care asigură servicii de vânzare și post-vânzare la cel mai înalt standard. De asemenea, din colecțiile de bijuterii fac parte mărci precum DANI by Daniel K.

catalog-alexandru-ciucu-2016_page_12

Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu se recomandă drept cel mai mare atelier de costume la comandă din Romania, făcând costume “bespoke”, care spre deosebire de cele “made to measure” necesită crearea de la zero unui tipar pentru fiecare client. Calitatea croitoriei și a materialelor, precum și abordarea modernă stau la baza reputației Atelierului de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu. De altfel, din 2009 a primit recunoașterea Casei Regale a României, prin titlul de furnizor oficial acordat de Majestatea Sa Regele Mihai al României. Iar în 2015, Alexandru Ciucu a început colaborarea vestimentară cu Președintele Klaus Iohaniss și cu Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis.

Pentru a vedea colecția integrală de costume asortate cu ceasuri și bijuterii, accesați link-ul către catalogul Toys and Tales 2016.

Citeste si...

VIDEO: Maserati Alfieri va fi primul model electric al mărcii italiene
Surpriză! Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury e un SUV cu format de sedan

Lasa un comentariu:

Comentarii